A Telextől a hvg-hez, onnan tovább a 444-hez – folytatódik a zsidó firkászok belterjes migrációja

A Media1 több, egymástól független forrásból származó információi szerint távozik a hvg szerkesztőségéből Rovó Attila és Windisch Judit – egyikük nagyjából egy, másikuk két hete jelentette be a cégnél, hogy távoznak. A lap úgy tudja, és ezt több, egymástól független forrásuk is megerősítette, hogy a 444-hez igazolnak.

A távozó Rovó Attila a hvg Itthon (belföld) rovatának volt a vezetője, míg Windisch Judit napi turnusvezetőként számított Nagy Iván Zsolt felelős szerkesztő, a portál első embere egyik legfontosabb jobbkezének. Rovó tavaly érkezett a hvg-hez, előtte a Telexnél volt főszerkesztő-helyettes, ahonnan az ott kialakult belső csatározások idején távozott. (Rovó egyébként az egyik alapítója is volt a Telexnek.)

A hvg legfőbb vezetője is távozhat, és Dezső András esetében is felmerült

Hírdetés

Tegnap állítólag azt mondta a kollégáinak Nagy Iván Zsolt, a hvg és hvg360 felelős szerkesztője, hogy felmondott. Ellentmondásos információk vannak arról, hogy hivatalos felmondásra is sor került-e már részéről.

A Media1 úgy tudja, hogy Dezső András, a Magyar Péter által lepropagandistázott, de az iparág több képviselője által szolidaritást vállaló nyilatkozatokkal védelembe vett Pulitzer-emlékdíjas oknyomozó újságíró esetében is felmerült a távozás. (A hvg szintén kiállt Dezső mellett, Magyar Péter utólag elnézést kért Dezsőtől a propagandistázásért.)

Dezső nem kívánt nyilatkozni a lapnak, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a lehetséges távozásával kapcsolatban több, egymástól független forrásból is terjedő híreket.

A Media1 információi szerint a távozások összefüggésben vannak a Magyar Péter-ügy kapcsán felmerülő szervezeti problémákkal.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »