A szép új jövő: egy texasi bíróság arra kötelez egy apát, hogy a fiát lányként nevelje

A szép új jövő: egy texasi bíróság arra kötelez egy apát, hogy a fiát lányként nevelje

Alább látható egy újabb példa arra, hogy hazugság az a feminista állítás, hogy patriarchális (férfi vezetésű) társadalomban élünk. Ha ugyanis abban élnénk, az itt ismertetett történetben szereplő degenerált nőt rövid úton börtönbe vetnék gyerekbántalmazásért, a férfi pedig simán megkapná a fiát, hogy maga nevelje. Mivel azonban gynocentrikus (nőközpontú) rendszerben élünk, az történik, ami az alábbiakban olvasható.

Elöljáróban idéznünk kell Csonthegyi Szilárd megállapítását:

Véleményem szerint az olyan anyák (mert messzemenően az anyákra jellemző mindez), akik a gyerekeik átformálásában ilyen szenvedélyes szerepet játszanak, nem is annyira ideológiai alapon állnak mindehhez, sokkal inkább az ún. helyettesítő Münchhausen-szindróma esete áll fenn. A Münchhausen-szindróma röviden „egy pszichiátriai betegség, a színlelt zavarok szélsőséges változata. Jellemzője, hogy a beteg testi, organikus tüneteket színlel és a betegszerep felvételére törekszik”. A helyettesítő Münchhausen-szindróma pedig olyanokra utal, gyakorlatilag mindig anyákra, akik a gyerekeiken keresztül színlelnek rendellenességet.
[…]
A fentiekben tehát beteges nők csevegnek a kisfiaik péniszének eltakarásáról, leszorításáról, eltüntetéséről, későbbi kasztrálásról, műtétekről, hormonblokkoló szerekről, mert az esetenként óvodáskorú kisfiuk szerintük „kislány”… Műtétek, mérgezés, az egészséges átformálása, a gyerek ránevelése arra, hogy ne az legyen ami, hanem teljesen más, valami beteges és bizarr, valami „mű”… Mindez beleillik a helyettesítő Münchhausen-szindróma kereteibe.

Most pedig következzék fordításunk:

Egy texasi bíróság elrendelte egy apának, hogy a fiát transzszexuálisként nevelje

Egy texasi apának jogilag tiltották meg, hogy fiát fiúként nevelje, mert az ex-felesége állítólag eldöntötte, hogy a fiuk egy transznemű lány, és „8 éves korában való kémiai kasztrációra”, valamint jövőbeni nemváltoztató műtétre készíti elő, amivel kapcsolatban az apát talán arra is kényszeríthetik, hogy segítsen fizetni érte.

Az RT cikkében olvashatjuk: Jeff Younger, aki bíróságon harcolt ex-feleségével azzal kapcsolatban, hogy vajon fiuknak lánnyá való átalakuláson kellene-e átesnie, azt mondja, hogy egy bírósági rendelkezés eltiltja őt az olyan dolgok megbeszélésétől, mint a vallás vagy a lányok iránti tisztelet szükségessége.

Jeff és korábbi hitvese, Anne Georgulas egy fiukkal, James-szel kapcsolatos szülői vitát próbálnak rendezni. Anne ragaszkodik ahhoz, hogy James lányként azonosítja magát, a fiút Lunának szólítja, és hormonterápiát, valamint egyszer majd a jövőben nemváltoztató műtétet tervez számára. Jeff elutasítja az ötletet, és azt mondja, hogy jelenlétében a fia tökéletesen jól érzi magát fiúként. A pár jogi csatát vív úgy, hogy egy bíróság ideiglenesen elrendelte Jeffnek, hogy a gyerekre ne kényszerítsen rá férfiidentitást.

A rendelkezés megtiltja Jeffnek, hogy fiát Jamesnek szólítsa bárki előtt, aki őt lányként ismeri, és ez jelentősen korlátozza, hogy mit csinálhatnak együtt, mondta a férfi az RT riporterének, Sophie Shevardnadzének.

„Alapvetően nem mehetek be az iskolába. Távol tartom azoktól a barátoktól, akik az iskolában esetleg vannak neki, és őt lányként ismerik. Azén köreimben ő Jamesként ismert, és én hímnemű névmásokat használok. [Az angol nyelv az „ő” névmásra két szót használ: „he”-t a férfi, „she”-t a nő esetében – a ford.] Aminek a megtételétől éppen most el vagyok tiltva, az az, hogy megpróbáljam meggyőzni őt, hogy ő valójában fiú”, mondta.

A bíróság döntése azt jelenti, hogy Jeffnek, aki vallásos ortodox keresztény, óvatosnak kell lennie, amikor a fiával vallásáról beszélget, mondta. Azzal kapcsolatban is elővigyázatos, hogy Jamesnek azt tanítsa, hogy hogyan viselkedjen illedelmesen, nehogy szavait úgy lehessen magyarázni, hogy férfi nembeli identitást kényszerít rá.

„Még egy kissé reszketek is a felindultságtól a Teremtés Könyve olvasása közben, amikor húsvét után a bibliaolvasásainkat végezzük”, mondta. „Tehát sok bajom volt azzal, hogy vallási ügyekről beszéljek vele, valamint olyan alapvető dolgokról, amit az embernek meg kell tanítania a fiúknak, az önuralommal kapcsolatos dolgokat: hogyan kell nőkkel, idősebb nőkkel bánniuk; a kortársbeli csoportjuk nőtagjaival szemben tisztelettudónak lenniük”.

Hírdetés

„Nagyon nehéz számomra azt kitalálni, hogy ezt hogyan tegyem meg annak a rendelkezésnek a megsértése nélkül”.

Jeff elmondta, hogy James-t genderdiszfóriával [nemi önképzavarral – a ford.] félrediagnosztizálták, és egyszerűen csak azt akarja, hogy mindkét szülője elfogadja.

„A bíróság megkért minket, hogy vigyük el őket [James-nek van egy Jude nevű ikerfivére – a ford.] a szociális hivatalhoz, és hagyjuk, hogy a fiúk kifejezzék preferenciáikat”, mondta Jeff. „És amit James mondott, az ez: lány akar lenni a mamája otthonában és fiú a papája otthonában. Alapvetően azt akarja, hogy mindkét szülője szeresse”.

Jeff Younger egy egész könyvet írt az ügyről, amit megosztott SaveJames.com nevű internetes oldalán.

Íme egy képernyőfénykép:

Íme a fő pontok a férfi internetes oldaláról:

Egy gyereket 7 évesen nemváltoztató műtétre készítenek elő!

• James egy 7 éves fiú – az anyja megkísérli, hogy a fiú nemét megváltoztassa;

• James inkább szeret fiú lenni, de 3 éves kora óta az anyja azt választotta, hogy lányként öltözteti, és „Luna” néven szólítja;

• A nő a fiút lányként íratta be az iskolába. Jelenleg első osztályos. A tanárok és iskolavezetők tudják, hogy ő egy fiú, de a többi szülő és diák erről nem tud;

• „Szociális átváltozással” kapcsolatos terápián megy keresztül, hogy előkészítsék a 8 éves korában végzendő kémiai kasztrációra;

• James apja, Jeff teljesen egyedül harcol, hogy fiát megóvja;

• A fiú anyjának támogatása, valamint pénzügyi háttértámasza van;

• Jeffnek segítségre van szüksége mind pénzügyileg a jogi költségek vonatkozásában, mind hálózatépítésben azért, hogy szakértő tanúkat találjon, akik segíteni fognak neki, hogy fiát biztonságban tartsa;

• A bíróság arra kötelezi Jeffet, hogy fizessen fia transznemiségi terápiájáért, valamint jövőbeni nemi megcsonkításáért;

• A bíróságok eltiltották Jeffet attól, hogy az iskolában James-t fiúnak öltöztesse; hogy azt tanítsa neki, hogy ő egy fiú; hogy a szexualitással és a nemmel kapcsolatos vallási tanításokat megossza vele;

• A férfit bántalmazással vádolták meg, mert azt mondja, hogy a fia egy fiú.

Ez államilag elrendelt gyerekbántalmazás.

Minden egyes nap elteltével egyre inkább úgy tűnik, hogy egész egyszerűen a jó és a gonosz erői közötti csatában vagyunk.

Úgy tűnik, hogy Jeffrey Epsteinnek és állítólagos „hírszerzési” tartótisztjeinek a szövetségesei / bábjai irányítják kormányzatunkat.

(Hidra – Kuruc.info)

A sterilitás kultusza – egy látlelet a hanyatlásról (18+)

Ha azt mondom, én vagyok Margaret Thatcher, gyógyszert írnak, de ha azt, hogy férfi vagyok, akkor gratulálnak


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »