A „SZAKÉRTŐ"

A „SZAKÉRTŐ"

Alább olvashatnak egy „kasszandra levelet”, szerzője kérte, nevét ne hozzuk nyilvánosságra.

Olvashatnak továbbá néhány dokumentumot a szavazásokról, igazán érdekesek az adatok, még személyes érintettségem is van bennük, ugyanis valaki(k) a tudtán kívül jelölték még a feleségemet is, aki több szavazatot kapott például Kunetz Zsombornál.

Kasszandra levél 2.0

2019-ben több ízben próbáltuk figyelmeztetni a kormányt, hogy a Magyar Orvosi Kamara felmenő rendszerű tisztújítása azt a veszély hordozza, hogy erős politikai ellenzéki csoport veszi át a MOK vezetését.

A legrosszabb szcenárió teljesült. Az Újratervezés Facebook csoport, és további zárt csoportok sikeres „alkotmányos puccsot” hajtottak végre. Kevesebb, mint 1000 nyilvános támogató és további néhány ezer rejtőzködő segítségével, a 46 ezer orvost és ide sorolt diplomást tömörítő köztestület vezetését sikerült közel 100%-ban megszerezniük. Mivel a választások első fordulója szinte minden körzetben érvényességi küszöb elérése nélkül zajlott, és a második fordulóban már ez nem szükséges, azt kellett elérni, hogy lehetőség szerint minden választókörzetben többségben legyenek az ÚT támogatói. A 400 fős küldöttértekezletre kb. 200 ÚT küldött ment el, és ők simán abszolút többséget biztosítottak az elnöknek és a mintegy 40 fős vezetőségnek. (a nem ÚT szervezésű küldöttek közül sokan nem vettek részt a küldöttgyűlésen, és számosan „szétszavaztak”). Például Kincses Gyula elnök 50 szavazattal lett képviselő jelölt, a megjelent 86 szavazó közül ennyi szavazott rá, miközben a szavazásra jogosult orvosok száma az adott választókerületben (XIII. kerület) pontosan 1251 fő. Tehát, a szavazásra jogosultak alig több mint 4%-a tette lehetővé, hogy a küldöttközgyűlésen már nagy többséggel elnökké válasszák. Mivel a MOK súlyos, köztestületi felelősséget hordoz, joga van az orvosi tevékenység felfüggesztésére, ezért a kormánynak célszerű lenne sürgősen átgondolni, hogy ilyen alacsony legitimitás mellett, szabad –e az orvosetikai feladatokat egy ilyen testületre terhelni.

Annál is inkább, mivel számos jel arra utal, hogy folyamatosan ellenzéki politikát folytatnak, persze igyekeznek leplezni, és valami szakmaiságról beszélnek, de lépten nyomon lebuknak a nyilatkozataikkal, az ellenzéki médiumokkal és pártokkal való együttműködéssel. A legerősebb a DK és a Momentum befolyása, egyes képviselőik (pl. Komáromi Zoltán DK) pártpolitikai korifeusok. A napokban deklarálták, hogy az ellenzéki pártok egészségügyi együttműködését a 2022-es választásokra készülve, a 2018-ban Kincses Gyula által kidolgozott program alapján folytatják.

Az új elnökség első percétől kezdve aktív tevékenységet folytat a Magyar Orvosok Szakszervezetének teljes megújítása érdekében. (Ez a szervezet eddig teljesen jelentéktelen volt, de a mai feszültebb helyzetben felértékelődhet) A MOK a saját lapjában, a portálján és a hírleveleiben tagtoborzást kezdett, a szervezetnek helyet és pénzügyi támogatást nyújt. A MOK és a MOSZ ellenzéki pártokkal történő együttműködése a 2022-as választásokon még sok kellemetlen meglepetést okozhat a kormánypártoknak.

A legutolsó információ: a MOK vezetése a szakszervezet elnökének Dr. Kunetz Zsombort jelöli. Ő az egykori Légimentők leváltott orvos-igazgatója, aki masszívan gyűlöli az Orbán kormányt, Kásler Miklóst és a Fideszt. A 444.-es portálon működtetett „Röntgen Blog” című felületen ennek számos bizonyítékát szolgáltatja. 

Hírdetés

Nagy kár volt hagyni, hogy Éger István elveszítse a tavalyi választásokat. Néhány kormánypárti segítő újságcikkel és egyéb médiamegjelenéssel ezt meg lehetett volna akadályozni. A kormányhoz lojális orvosok ma se értik, hogy az ismert konzervatív, Kötcsére is rendszeresen meghívott Éger kezét miért engedték el, és hagyták, hogy Gyurcsány egykori államtitkára és penetránsan kormányellenes hívei győzzenek.

Most az a veszély, hogy a mutatvány megismétlődik, és egy kormányellenes szervezet helyett kettő fogja lázítani az orvosokat és a betegeket.

Kinek jó ez?”

valasztas-i-fordulojanak-eredmenye-xi-es-xxii-ker-2.pdf

valasztas-ii-fordulojanak-eredmenye-xii-ker-.pdf

valasztas-ii-fordulojanak-eredmenye-xiii-ker-.pdf

valasztas-ii-fordulojanak-eredmenye-viii-ker-.pdf

S hogy ki a Kunetz?

Ó, hát ő a szakértőnek álcázott, ócska politikai propagandista, aki más tehetség híján egész életét a hazudozásnak, aljasságnak, és -ismétlem- a szakértelemnek álcázott ócska politikai propagandának szenteli. Meg is találta ehhez a megfelelő közeget, a zselés, kocsonyás 444 nevű emésztőgödröt.

Nemrégiben itt értekeztem erről a Kunetzről meg a „szakértelméről:


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »