A „sokszínűség jegyében” rúgja ki a fehér tanárokat a néger igazgatónő

A „sokszínűség jegyében” rúgja ki a fehér tanárokat a néger igazgatónő

A New York-i Jogi és Közszolgálati Középiskola néger igazgatóját azzal vádolják, hogy ki akarta rúgni az iskola valamennyi fehér dolgozóját, ami katasztrófához vezetett.

A Központ szerint az iskola tanulói úgy gondolták, hogy Paula Lev igazgatónő vezetése alatt „nyomorúságossá” vált az életük. Hozzátették, hogy az oktatás színvonala is jelentősen romlott.

Az igazgatónő ugyanis a „sokszínűség jegyében” az elbocsátott tapasztalt fehér szakemberek helyett alulkvalifikált négerekkel töltötte fel a tanári kart.

Hírdetés

A diákok egy petíciót is benyújtottak. Ebben azt írják, hogy Lev néhány új alkalmazottja „szuper alulképzett”, és hogy „tudásuk hiánya” hatással van a diákok tanulmányaira. A petíció arra is hivatkozik, hogy

A tanulók félnek az órákra járni a „veszélyes” környezet miatt, amelyet az „elképesztő számú verekedés, az állandó vitatkozás és a helytelen adminisztratív intézkedések” okoznak.

Lev ellen már korábban is zajlott vizsgálat. Tavaly ugyanis azt mondta: „meg fog szabadulni ezektől a fehér tanároktól, akik semmit sem tesznek a közösségünk gyerekeiért.”

A panasz most New York állam emberi jogi részlege elé kerül.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »