A rablópár gyerekei most még sírva nézték végig a leckét egy pécsi buszon

Még a buszról is lelökte az utast egy helyi nő, hogy megszerezze a pénztárcáját. A pécsi nyomozók a társával együtt őrizetbe vették.

Bejelentés érkezett 2019. december 12-én 13 óra 43 perckor a rendőrségre arról, hogy Pécsett, az egyik buszmegállóban ketten megtámadtak egy férfit.

Hírdetés

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 39 éves pécsi nő és 41 éves élettársa az egyik helyijáratú autóbuszon megpróbálta kilopni a pénztárcát egy utas táskájából. Amikor ezt az utas észrevette, magához szorította a táskáját, ekkor a nő lelökte őt a buszról, majd utánament.

A buszmegállóban ismét megpróbálta tőle elvenni a tárcáját, közben leszállt a buszról a nő élettársa is, aki lökdöste a sértettet, de a lopás végül így is meghiúsult. Az esetet a pár gyermekei a buszról sírva nézték végig.

A rendőrök adatgyűjtést követően beazonosították a támadókat, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. Mindkettőjüket kihallgatták gyanúsítottként, ellenük – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntett kísérlet, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoznak a Pécsi Rendőrkapitányságon – olvasható a rendőrségi közleményben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »