A propagandáról

A propagandáról

Soproni András, a Momentum Mozgalom elnökségi tagja arról beszélt, tanúja volt, amikor egy kislány felolvasta a buszon, a nemzeti konzultációs plakát szlogenjét, hogy „Állítsuk meg Brüsszelt!”. Mint mondta, nincs attól rémisztőbb, mint egy gyermek szájából hallani a gyűlöletpropagandát.

Egyet értek, ld. MSZP-s reklámok, vagy ha bármelyik másikat felolvassa a gyerek (ők lopnak).

Soproni András hangsúlyozta azt is, a bőrén érzi a keleti szelet, a kelet visszaszivárgott a gázvezetékeken, a politikai eliten és az álhíreken keresztül.

Szíria is keleten van. Meg Afganisztán is. Meg Banglades. Onnan többen szivárognak mostanában. És a Moszkva tér mindig Moszkva tér marad, meg azért felszabadulás?

Orbán nem érti a 21. századot és fél, hogy ez kiderül, ezért zár be egyetemeket, listázza a civileket és a gondolkodókat

Hány egyetemet zárt be, és melyikeket? Hol a lista? Az ex-MSZMP-s / most fideszes lista is jó?

Pottyondy Edina elnökségi tag felszólalásában megjegyezte, hogy a fiatal generáció számára a határ már nem jelent semmit, akiknek kaland a határátlépés. Mint kifejtette, a fiatalabb generáció számára a külföld nem szorongást, hanem lehetőséget jelent, és ez az uniós tagságnak köszönhető.

Megnyugodtam, mégse szükségből menekülnek külföldre a fiatalok.

Gyertek haza, mert várunk titeket, indítsuk be Magyarországot

Hírdetés

Én már hazajöttem 10 éve, biztos ezt akartad, kislány?

Azért kelt félelmet, mert ő is fél, fél a szabad sajtótól, a szabad választásoktól és az emberektől.

A szabad választás az más, most nagyon aránytalan – illetve a szabad sajtó is nagyon kell, kivéve a 888 meg a Pesti srácok.

A mozgalom elnöke szólt arról is, hogy Orbán Viktor Moszkva irányába tereli a nemzetet, a gazdag, modern, szabad Európa helyett a szegény és elnyomott Oroszországot teszi példaképpé, de a fiatalok megfordítják az irányt, ha hazahozzák a tudást.

Én már hazahoztam, mi kell még?

A mozgalom elnöke figyelmeztetett, egy évük van és ez pont elég ahhoz, hogy lebontsák a félelem rendszerét. Éjjel-nappal dolgozni fognak ezen, folytatják az országjárást, valódi nemzeti konzultációt fognak folytatni.

Én félek a nagypofájú, gesztikulálós, üvöltözős, perelős gulyásmarciktól, igen. A véleményemet eddig senki nem kérdezte ME Úron kívül.

Pottyondy hangsúlyozta, a tizenhárom éves uniós tagság alatt a Fidesz megtanulhatta volna, hogyan kommunikál Brüsszellel, mégis úgy viselkedik a kormány, mint a kamaszok, akik szerint mindig más a hibás, a zsebpénz azonban jól jön.

Igen… CSOK, SZJA, családi támogatások, árfolyamrögzítés. Persze tudjuk: TELLETT a manyupotokból!

www.tutiblog.com

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »