A németek nem ültettek vonatra ingyen egy menekültet, aki védekezésül kifejezésre juttatta rokonszenvét az IÁ iránt

A németek nem ültettek vonatra ingyen egy menekültet, aki védekezésül kifejezésre juttatta rokonszenvét az IÁ iránt

Rendőrökre támadt egy marokkói származású menedékkérő a németországi Osnabrückben – közölte hétfőn a helyi rendőrség.

A közlemény szerint a 23 éves férfi még vasárnap délután támadt rá a szövetségi rendőrség két tagjára az osnabrücki főpályaudvaron, és a támadás során "kifejezésre juttatta rokonszenvét az Iszlám Állam (IÁ) terrorista milícia iránt" (értsd: félőrült módjára Allah akbarozott – a szerk.).


Képünk illusztráció, de nem sokban térhet el a valóságtól

Hírdetés

A pályaudvaron szolgálatot teljesítő járőröket azért riasztották, mert az illető érvényes jegy nélkül akart utazni. Személyazonossága ellenőrzése közben támadt a két rendőrre. Az új európait végül csak egy harmadik rendőr segítségével és paprikaspray alkalmazásával tudták megfékezni.

(Eltérő) kulturális bemutató

A rasszista kontinens földjére némi színt becsempészni próbáló szegény menekült az intézkedés közben arab nyelven az IÁ-t éltette, és azt kiáltozta, hogy Allahu akbar (Allah nagy), amikor pedig megbilincselve elvezették a rendőrség pályaudvari irodájába, folyamatosan köpködte a vele szemben fellépő rendőröket és megpróbálta elvenni egyikük szolgálati fegyverét.

Az erőszakoskodó betolakodót egy osnabrücki klinikára szállították, ahol csak újabb "jelentős nehézségek" árán tudtak vért venni tőle.

Az egyik megtámadott rendőr súlyos térdsérülést szenvedett, a második pedig bordatörést, és egyik alkarján harapásból eredő sebesülés is keletkezett. Ők egyelőre nem szolgálatképesek. A munkatársai segítségére siető harmadik rendőr kézsérülést szenvedett, de tud dolgozni – áll a közleményben, amely szerint nem találtak arra utaló jeleket, hogy a férfi kapcsolatban áll az IÁ-val…

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »