A német focilegenda miatt is bajban lehet Lőw Zsolt állása

A német focilegenda miatt is bajban lehet Lőw Zsolt állása

Lothar Matthäus szerint a bajnoki cím esetleges megszerzésétől függetlenül azonnali változásokra van szükség a Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Bayern München labdarúgócsapatánál.

„Ez így nem mehet tovább a Bayernnél! Kemény elemzésekre van szükség, majd a következtetések kíméletlen feldolgozására a pályán és azon kívül. Tekintet nélkül nevekre és pozíciókra” – nyilatkozott a volt magyar szövetségi kapitány a Bildnek.

A világbajnok Matthäus volt csapata szombaton 3-1-re kikapott otthon a Willi Orbánnal és Szoboszlai Dominikkal felálló RB Leipzigtől – a harmadik találatot a magyar válogatott csapatkapitánya szerezte -, így a Borussia Dortmund állt az élre az utolsó forduló előtt a Bundesligában.

Hírdetés

Matthäus szerint a csapat és a sportvezetés is túl sok hibát követett el nemcsak ebben a szezonban, hanem már az előzőben is.

„Neveket szerződtettek, de a kérdés, hogy ezek a sztárok valóban Bayern-játékosok-e. A második félidőben a Lipcse ellen én nyomát sem láttam ennek” – mondta Matthäus.

Az előző tíz idényben bajnok Bayern München idén trófea nélkül maradhat, miután a Német Kupában már korán búcsúzott, a Bajnokok Ligájában pedig a negyeddöntőben kiesett.

Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »