A megveszekedett radikális feminista Mérő Vera kicsinálta a Nők Lapja egyik újságírónőjét

A megveszekedett radikális feminista Mérő Vera kicsinálta a Nők Lapja egyik újságírónőjét

A feminista kluboknak nem csak derogál a vita az antifeministákkal és a férfijogi szervezetekkel, hanem félnek is tőle mint tűztől. Tehát pótcselekvésként egymást püfölik a “feminista jóakarat” és a világmegváltás jegyében. Nagyon jót nevethettük például akkor is, amikor Papp Réka Kinga és Bajusz Orsolya egy kocsmában leköpködte és nejlonszatyorral verte egymást. True story! Viszont sajnálatos módon a dolog kezd olyan csúnyán elfajulni,  hogy az elborult agyú feminista ragadozóknak immár tisztességes, jóravaló újságírónők is áldozatául eshetnek.

Mérő Vera – A “Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” facebookos feminista gyűlöletklub fővezére – A HVG fotója

Az egész sajtót lekötő legfrissebb zaftos botránytéma, hogy a megveszekedetten radikális feminista Mérő Vera nekiment a Nők Lapja szerkesztőségének, mert a lap egyik újságírónője, Koronczay Lilla egy olvasói levelet  megválaszolva türelemre, női empátiára és higgadt problémamegoldásra biztatott egy nőt, akinek erőszakos konfliktusig (pofon) fokozódott a házastársi vitája a férjével.

“Még ma is ég a helye, képtelen vagyok túltenni magam rajta. A gyerekek, szegények, nagyon megijedtek, a könnyeimet nyelve fektettem le őket, és kivonultam a nappaliba aludni. Végigzokogtam az éjszakát. Azóta így vagyunk, pedig már eltelt egy hét.” – Írta levelében a Nők Lapja olvasója, aki elmondta azt is, hogy a története egyfajta krantén-krízis; a vitákhoz az vezetett, hogy a férje elveszítette a munkáját, amitől depresszióba esett, és a nő elvárásával szemben a férfi a “noszogatás” ellenére sem segít eleget otthonléte alatt a házimunkában.

Erre a levélre Koronczay Lilla újságírónő a következő választ adta közre a Nők Lapja hasábjain:

Továbbá hozzátette, hogy veszekedés helyett próbálja meg inkább humorral, játékosan bevonni a férfit a házimunkába és a család életébe. “Talán ha többet járnának ki a természetbe? A focizás a gyerekekkel, a szaladgálás garantáltan oldaná a feszültségüket. Azt se tartom ördögtől valónak, ha ön is megengedi magának olykor, hogy kiüljön a férjével az erkélyre.”

Ez a válasz nem tetszett Mérő Verának és gyűlöletklubjának, ezért “Az írástudó felelőssége” címen fontoskodó, lejárató nyílt levelet írt a Nők Lapja szerkesztőségének a “helyes” áldozatsegítésről. A közismerten az uszítás határáig férfigyűlölő NANE civilszervezet szakmai anyagait ajánlotta mindenki figyelmébe. Ez több, mint egy rossz vicc, hiszen régen tudhatjuk, hogy a NANE nem csak kétes értékű statisztikákkal érvel, hanem “szakmai” anyagait egy nemzetközi szélhámos álpszichoterapeutával, Szil Péterrel íratja. Tehát a NANE véleménye a legkevésbé mérvadó a női-férfi konfliktusok és társadalmi problémák tekintetében. Szégyen, hogy mindehhez az áltudományos, férfigyűlölő “munkához” még állami támogatásokat is kaphatnak. Mérő Vera férfigyűlölő klubja is ezekből a “szakmai”ajánlásokból alakítja ki társadalompusztító álláspontját. Habár Mérő Vera hangsúlyozottan pro bono felajánlásként ajánlkozott “érzékenyítő tréning” megtartására a Nők Lapja szerkesztőségének, mégis egy ilyen ajánlkozás kapásból eszünkbe idézheti a feminista-bűnözés világszerte elterjedt, ismert trükkjét: egy lejárató kampány után “érzékenyítés” néven beférkőznek egy médiatermékhez illetve céghez és az így megnyíló lehetőséget aztán nem csak arra használjak fel a feminista szélhámosok, hogy elferdült véleményüket monopolizálják, hanem ráadásul az ellehetetlenített áldozatot még pénzzel is alaposan lehúzzák.

Hírdetés

Koronczay Lilla újságírónő vette a fáradságot és megkereste Mérő Vera gyűlöletklubját – számításba nem véve, hogy a hiénákat tilos etetni – hogy feltegye nekik a kérdést:

Koronczay Lilla – A Nők Lapja feministák által ellehetetlenített újságírónője – A Nők Lapja fotója

Feminista gyűlölethálózatokra persze lehetetlen észérvekkel hatni, most is addig-addig fokozták a feministák a nyomást maffia-stílusú kapcsolati hálójukon keresztül intrikálva és a feminista ügyekre rezonáló, jellegzetes karakterisztikájú sajtót felhasználva, amíg Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője megszólalni nem volt kénytelen és lényegében menesztette munkájából Koronczay Lillát:

Bocsánatkérésbe hajszolták Koronczay Lillát is, aki így írt:

Kétségtelenül súlyos hibát követetett Vékási Andrea főszerkesztő, amikor eltűrte, hogy az általa vezetett sajtótermék tanácsadó-véleményrovatát kívülről szerkessze és szervezze egy feminista gyűlöletcsoport, hogy az az általuk felállított vélemény-ÁVO és gondolatrendőrség szájíze szerint működjön. Pedig nyilvánvaló, hogy egy női lap tanácsadó rovata nem egy feminista szabályrendszer szerint működő áldozatsegítő központ, hanem egy önálló véleményt közlő irodalmi termék, melyet pont a sajátos látásmódja miatt keresnek azok, akiknek az egybe vág saját ízlésükkel és igényükkel.

A feminista viperafészek hisztériakeltését már csak azért is szükséges lett volna fenntartásokkal kezelnie a főszerkesztő nőnek, mert a Mérő Vera féle feminista gyűlöletklubnak olyan vezéregyéniségei vannak, mint az inkriminált nyílt levél alatt elsők között lelkendező Dr Lelkes Villő Márta, akinek a régi tapasztalatok szerint is kedvelt elfoglaltsága a szervezetekkel és magánszemélyekkel szembeni mocskolódás, ami már több esetben is ügyészi illetve bírói szakig jutó feljelentéseket keletkeztetett rágalmazás és hamis vád miatt. (Közzétett periratokat lásd itt.)

Mélyen lehangoló, hogy minden ilyen akcióval egyre inkább sodródik a női lapok amúgy is silány kultúrája a feminista egyenvélemény és a kötelező gyakorlattá avanzsáló férfigyűlölet felé. Csak az olvassa, aki bírja agyvérzés és gumiszoba nélkül, hogy elferdült gondolkodású, trágyát okádó szájú blogerinák, bűnvádi eljárás alá helyezett intrikus viperák, szélhámos álpszichoterapeuták, szatyorral verekedők, münchausen szindrómás hazudozók, köztörvényes feminista bűnözők tematizálják ma a női kultúrát és a női újságírást.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »