A MAGZATGYILKOSSÁG SZENT JOGÁÉRT TÜNTETTEK A NŐK A PARLAMENT ELŐTT

A MAGZATGYILKOSSÁG SZENT JOGÁÉRT TÜNTETTEK A NŐK A PARLAMENT ELŐTT

Előjöttek odújukból, a kövek alól, a csatornákból. Habzó szájjal tombolnak: “Takarodjatok ki a méhünkből!” A konferáló ránéz a tömegre és mámorosan mondja: “Kurva szépek vagytok!”. Egy felszólaló ritmikusan üvölteni kezdi: “Sándor, Sándor, tűnj a pinámból!”

Eljöttek az angyalcsinálók szellemi ivadékai, a vasorrú bábák és a rézfaszú baglyok imádói. – Számukra a magzat nem ember. Parazita. Jogai nincsenek, élete nincsen, hangja pedig ne is legyen. Ha van, akkor sem lesz: egy szülésznő kijelenti, hogy ő bizony nem hallgattatja meg a szívhangot az anyával, nem fordítja felé a monitort.

Velük együtt eljött az összes család- és apaellenes feminista, gyűlölködő gittegylet, eljöttek a jogvédő szervezetek, akik a bűnt védik. Szégyenfalon a helye mindannyiuk nevének:

aHang; Amnesty International Magyarország; Budapest Pride; Egyenlítő Alapítvány; EMMA Egyesület; Jól-Lét Alapítvány; Labrisz Leszbikus Egyesület; Magyar Nők Szövetsége/Association of Hungarian Women; NANE Egyesület; NEM! – Nők Egymásért Mozgalom; Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women’s Lobby); Nőkért Egyesület; Másállapotot a szülészetben; TASZ.

Eljöttek a white knight-ok is, akik legszívesebben nyilvánosan kasztrálnák saját magukat, így esküdve hűséget a férfigyűlölő matriarchátusnak egy kis szánalomért cserébe. Persze még ennyit se kapnak, mert itt ma fröccsen a férfigyűlölet, záporoznak a paranoiás, üres vádak a “nők bántalmazásáról”, a “nőgyűlöletről”. – Mindezt azért, mert valaki merészel nekik szabályokat állítani. Mindezt azért, mert a társadalom merészeli nekik azt mondani, hogy az ő nyugalmuk és kényelmük harmadrangú kérdés egy magzat életesélyéhez képest. Elviselhetetlen számukra a tudat, hogy egy élet létének kérdése fontosabb lehet az ő szaros kis lelki nyomoruknál.

Hírdetés

Ha az ő kényük-kedvük a tét, akkor bizony a magzat csak “zigóta”, a magzati szívhang pedig csak “embrionális szívcső pulzálás”. Az pedig, hogy a magzat nem az ő testük része, hanem egy önálló entitás, amihez egy férfinak is fűződnek jogai, a tyúkeszükkel már egyszerűen felérhetetlen lenne; felesleges is lenne megpróbálni elmagyarázni nekik.

Ők annyit tudnak, hogy “mindenki takarodjon a pinájukból”. – Bár ezt tulajdonképpen felesleges is lenne mondaniuk, mert az efféle beteg nőutánzatok egy pillanat alatt fényévekre taszíthatnak el bármely épeszű férfit. Nem hogy “kényszerrrel” – ahogyan ostoba önhittségükben képzelnék -, de még véletlenül sem akarna senki sem szaporítani efféle elmebajos, debil hülyéket.

Sajnálatos tény, hogy ezzel a feminista hisztériakeltéssel leginkább a női nemnek ártanak; en bloc. A zavartalan magzatgyilkosság szent jogáért őrjöngő csőcseléket látva, sajnos a nőiség és az anyaság eszményébe vetett hite párologhat el bárkinek egyetlen pillanat alatt. De is nem akárhogyan, mert ezen  ponton már elillanni készül az úri modor is; szíve szerint a földre köpne az ember.

Gyomorforgató az egész. Gyomorforgató, ahogyan a témához méltatlan, gusztustalan rigmusokkal, ostoba, szégyentelen kornyikálással, valami beteges, perverz nőjogi utcabált csinálnak egy szó szerint halálosan komoly ügyből.

De nem baj. Üvölthettek már, ahogy akartok, mert a kocka el van vetve.

Az élet az élet!


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »