A Magyar Redpill – Amit a Nőkről tudnod kell

A Magyar Redpill – Amit a Nőkről tudnod kell

Mivel ma a média jórészt a női igények köré szerveződik, ezért a férfiak keresve se találnak olyan tartalmakat, amelyek az ő életvezetési kérdéseikre adhatnának jó válaszokat. Pedig a modern nyugati világban a férfiak tanácstalansága egyre nagyobb; a férfiak zsigereikben érzik, hogy egyáltalán nem egy kedvükre való irányba alakul át a társadalom.

Korunk férfijának életérzéssel, életvezetéssel kapcsolatos problémáinak megoldásaként született meg egy teljesen férfiközpontú életfilozófiai irányzat, ami “RedPill” néven vált ismertté az egész világon, és amely irányzatnak a gondolatait valószínűleg több tucat férfi adta össze és százak építik egyre egységesebb rendszerré. A magyar interneten a Férfihang.hu vállalta elsőként magára, hogy ennek a modern férfi önértelmezésnek az alapvető gondoltait magyar nyelvre ültesse át és terjessze. Később néhány más internetes blog, site is segítette, hogy a RedPill életfilozófia bekerüljön a magyar köztudatba, viszont máig fájó hiányosság volt, hogy a videoblogerek között nem akadt közvetítője a RedPill gondolatiságának. Ezen változtat most egy frissen indult YouTube csatorna, amely rövid fennállása ellenére máris sorra vette a RedPill legfontosabb alapvetéseit. Tekintve hogy a videobloger az alább idézett videójában felhívja a figyelmet a tíz éves fennállását ünneplő Férfihang.hu-ra is, úgy dukál, hogy mi is olvasóink figyelmébe ajánljuk az ígéretess videoblogot. Jó szívvel ajánlhatjuk az öntudatos magyar férfi kedvenc csatornái közé Varga Zoltán YouTube vlogját, és a Férfihang.hu is rendszeresen szemlézi majd a hiánypótló csatorna legjobban sikerült videóit.

Hírdetés

A RedPill központi kérdésként kezeli a férfiak és a nők közötti viszonyrendszert, ennek egyes aspektusait igyekszik értelmezni és újraértelmezni, hogy sikeres életvezetési stratégiát adhasson a férfiak kezébe, ugyanakkor előrebocsátja, hogy a szükséges felismerés és az új út, amire így ráléphetünk, koránt sem könnyű:

“A Piros pirula. Jelképpé vált. Az igazság jelképévé. Az öntudatra ébredésé. Sok helyen használják, sokan sok mindent értettek alatta. A férfi szférában ez jelenti a pillanatot, amikor ráébredsz, a nők nem angyalok. Amikor felismered, amit eddig gondoltál teljesen téves. A felismerés fájdalmas, az ébredés nem kevésbé. Valahogy ez az egész olyan dühítő. Elkeserítő, hogy minden, amit idáig hittél tévedés. Nem is akarod elhinni, tagadod, mentegeted az eddigi gondolataid. De mégis, érzed, tudod, hogy igaz. Átvertek.”Red Greg, a Férfihang RedPill írója


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »