A liberálisok minden eszközzel el akarják veszejteni Trumpot

Titkos jelentést készített az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), amelyben arra jutott, hogy Oroszország Donald Trump győzelme érdekében avatkozott be az elnökválasztásba – jelentette péntek késő este a The Washington Post című amerikai napilap. A liberális, háttérhatalmista körök és háromszögek minden eszközzel el akarják veszejteni Trumpot.

Magyar Menedék - Lovasíjász

A hírszerzés több olyan személyt is azonosított, akik kapcsolatban állnak az orosz kormánnyal, és több ezer, a Demokrata Párt feltört szervereiről származó e-mailt adtak át a Wikileaks nevű kiszivárogtató portálnak. Erről a CIA zárt ajtók mögött tájékoztatta a szenátus néhány illetékes tagját.

Barack Obama amerikai elnök pénteken teljes körű vizsgálatot rendelt el az elnökválasztással kapcsolatos hackertámadások ügyében. Republikánus politikusok eddig arra hivatkozva kérdőjelezték meg az orosz beavatkozásról szóló jelentések hitelességét, hogy nincs konkrét bizonyíték a történtekre.

Hírdetés

Donald Trump megválasztott elnök irodája eddig és most is visszautasítja azokat az állításokat, hogy az ingatlanmágnás orosz beavatkozásnak köszönhetően nyert. „Ezek ugyanazok az emberek, akik azt állították, hogy Szaddám Husszeinnek tömegpusztító fegyverei voltak. A választás jó ideje véget ért, méghozzá a történelem egyik legnagyobb arányú elektori győzelmével. Ideje továbblépni, és ismét naggyá tenni Amerikát” – reagált Trump kabinetje a The Washington Post hírére.

„Nem hiszem, hogy beavatkoztak” – mondta a héten maga Donald Trump a Time magazinnak.

„Lehet, hogy Oroszország volt, de lehet, hogy Kína. De az is lehet, hogy valami pasas New Jerseyben” – mondta az Egyesült Államok leendő elnöke a hackertámadásokról.

mti


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »