A lembergi férfi rendőröket hívott, mert felesége nem szexelt vele

A lembergi férfi rendőröket hívott, mert felesége nem  szexelt vele

Egy lembergi férfi kihívta a rendőröket, mert a felesége nem volt hajlandó szexelni vele. Jegyzőkönyvet állítottak ki ellene.

Lembergben egy férfi azért hívta ki a rendőrséget, mert felesége nem volt hajlandó szexelni vele – írta a Korrespondent.net a Lemberg Megyei Járőrszolgálat Facebook oldalára hivatkozva.

A bejegyzés szerint a 44 éves férfi éjszaka többször is tárcsázta a 102-es segélyhívó számot.

Hírdetés

A bejelentő szerint a nő ellopta a szerelmét és nem hajlandó szexelni. Azonban fél hozzáérni, nehogy szexuális zaklatással vádolják meg őt. Hangsúlyozta, hogy „két magas Polinát” küldjenek ki – számoltak be az egyik beérkezett hívásról.

Amikor a járőrök a helyszínre érkeztek, észrevették, hogy a férfi ittas állapotban volt. A felesége nem volt a lakásban. A férfi ellen adminisztratív jegyzőkönyvet állítottak ki lépcsőházban történő dohányzás és hamis riasztás miatt.

A bejegyzés szerint az év elején már állítottak ki ellene jegyzőkönyvet egy hamis hívás miatt. Akkor könnyen megúszta, de most már magasabb lesz a bírság, kénytelen lesz megfizetni a trükkjéért.

A Facebook bejegyzésben a rendőrség sajtótitkára kifejtette, hogy a rendőrök kénytelenek minden hívásra kimenni. Tisztázta, hogy Polina az erőszak elleni rendőrség rövidítése (Полиция против насилия).


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »