A kormányfő Zala és Vas vármegyében

A kormányfő Zala és Vas vármegyében

„Látni akarjuk felnőni a gyerekeinket és az unokáinkat. Ezért állunk ki a béke mellett. Akármekkora lesz is rajtunk a nyomás, ellenállunk a háborús őrületnek. Ehhez kérjük a magyarok támogatását június 9-én” – fogalmazott Orbán Viktor.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond országjáró kampánykörútjának vasvári állomásán 2024. május 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Hírdetés

Zalaegerszegen majd Vasváron folytatódott csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök országjárása az EP-választási kampányban – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A Fidesz elnöke először megbeszélést folytatott Balaicz Zoltán polgármesterrel, majd a zalaegerszegi választópolgárokkal találkozott.
   
A választás tétjéről, a háború vagy béke kérdéséről elmondta: Ukrajnában most egy egész generáció lesz a véres háború áldozata.
   
„Mi azonban látni akarjuk felnőni a gyerekeinket és az unokáinkat. Ezért állunk ki a béke mellett. Akármekkora lesz is rajtunk a nyomás, ellenállunk a háborús őrületnek. Ehhez kérjük a magyarok támogatását június 9-én” – fogalmazott Orbán Viktor.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »