A komáromi kórház új sürgősségi osztálya már a pácienseket szolgálja

A komáromi kórház új sürgősségi osztálya már a pácienseket szolgálja

Mint arról korábban beszámoltunk, 2022. június 23-án hivatalosan átadták Komáromban az AGEL vállalat által működtetett kórház új sürgősségi osztályát. Ezt követően került sor a belső berendezések installálására, a páciensek fogdását pedig augusztus elejére tervezték.

Jó hírül szolgálhat, hogy az új sürgősségi osztály 2022. augusztus 6-án, szombaton megnyitotta kapuit a páciensek számára.

Az osztály teljes felszereltsége a 21. század legmagasabb színvonalát képviseli, megtalálhatók itt a sebészeti beavatkozásokhoz szükséges modern termek, röntgen, ultrahang, CT, rétegröntgen.

A korszerű épületben nemcsak a páciensek felvétele gyorsabb, de a diagnosztizálás és a szükséges életmentő orvosi beavatkozások is a legmodernebb eszközökkel és megoldásokkal valósulhatnak meg. Az ellátásra szorulókat pedig egy tapasztalt egészségügyi csapat fogadja, hogy segítsenek a baj kezelésében.

Hírdetés

Mindnyájunk kötelessége, hogy vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, ám sajnos mindennek ellenére akadnak helyzetek, hogy nem tudjuk elkerülni a bajt, vagy hirtelen kialakult rosszullétek, betegségek lépnek fel.

A kiváló felszereltségű új sürgősségi osztály mindnyájunk egészségét szolgálja.

Buday Mária

A cikkben közölt alapinformációk valamint a fotók Komárom Város közösségi oldaláról származnak.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »