A Kisvárda vezetősége nem fogadta el Révész Attila felmondását

Az élvonalból kiesett Kisvárda labdarúgócsapatának elnöksége szerdán nem fogadta el Révész Attila sportigazgató lemondását.

Hírdetés

A vezetőség a közös munka folytatását szeretné.
   
„A VSE elnöksége megtárgyalta az ügyet, és kinyilvánította, hogy Révész Attila érdemeit eddig is és ezután is elismeri, ezért arra tesz javaslatot, hogy folytassuk a közös munkát, azaz a 2024/25-ös idényben együttes összefogással ismét az NB I-be vezessük vissza a kisvárdai labdarúgócsapatot” – idézi a Kisvárda honlapja Maklári Balázs elnök közleményét. „Ezt elképzelhetetlennek tartja az elnökség Révész Attila munkája nélkül. Erre figyelemmel a jogviszonyok megszüntetésére irányuló kezdeményezést nem fogadtuk el, és kezdeményeztük a közös munka folytatására vonatkozó tárgyalásokat.”
   
Révész kedden az M1 aktuális csatornának elmondta: részéről hiba volt, hogy különböző okok miatt sokkal kevesebbet tudott a napi munkába beletenni, ezért az írásbeli felmondását már beadta. A vártnál gyengébb szereplés okai között említette, hogy az idény elején a pálya használhatatlansága miatt sok mérkőzést kellett idegenben játszaniuk, a „fiatal szabály” miatt gyengültek, novemberben edzőváltás történt, ráadásul több olyan játékos, akinek meghatározó szerepet szántak, csalódást okozott. A sportigazgató úgy látta, hogy Feczkó Tamás vezetőedzőnek kellett volna vállalnia konfliktusokat azokkal a játékosokkal, akikből így lehetett volna kihozni a legjobbat.
   
A Kisvárda a 11. helyen végzett az OTP Bank Ligában, így utolsó előttiként búcsúzott.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »