A kalózkapitány – Könyvbemutató, dedikálás, beszélgetés:

A kalózkapitány –  Könyvbemutató, dedikálás, beszélgetés:

Találkozzon Ön is a – Pozsonyi csata, a Zrínyiek trilógia, Kinizsi, Timur, a hódító – című nagysikerű kalandregények szerzőjével!

A Családi Könyvklub a történelmi kalandregények egyik legkiválóbb alkotójának, Benkő László legújabb kalandregényt mutatja be – a karácsony igazi meglepetéskönyvét:  

Benkő László: A kalózkapitány

Hajók, tengerészek, kalózok

Hírdetés

Ebből a fordulatos kalandregényből, amely a XVI. században, főleg az Adriai-tengeren játszódik – kalandozzon a szerzővel  – milyen terveket főztek ki Isztambulban és a Velencei Dózse-palotákban? Hogyan keveredtek a politikai játszmákba az uszkók kalózok, ami a térséget végletekig bonyolította? 

Tengeri csaták, véres ütközetek zajlanak közvetlenül az olvasó szeme előtt, de a cselszövéseken túl megjelenik a tenger s vele együtt mindaz, amit a szabad élet, a hajók, a vitorlák s a szelek jelentenek… Ezt a zseniális kalandregényt ajánljuk a történelmi kalandregényeket kedvelő olvasóknak, s mindazoknak, akiket érdekelnek a hajók, a tengerek, a szabad élet romantikája. Mindazokat, akik  kedvtelésből vitorláznak, akik számára a vitorlás-élet megannyi mozzanata – érdekességekkel szolgálhat… Jöjjen el Ön is, beszélgessünk együtt, spontán a kalózokról, véres ütközetekről, hajókról, kapitányokról, tengerekről, hallgasson bele a szerző felolvasásába, dedikáltassa Benkő Lászlóval a legújabb bestsellerét, hogy igazi meglepetést szerezzen majd szerettének – akit érdekelnek a kalandregények!

Mikor és hol?


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »