A jahvista hadsereg templomokat bombáz le Libanonban, a keresztények tömegesen menekülnek

A jahvista hadsereg templomokat bombáz le Libanonban, a keresztények tömegesen menekülnek

A zsidók megtámadták Libanont, és nem válogatnak a gojok között. A jahvista hadsereg elpusztít mindent.

Izraeli bombatalálat érte a Bejrúttól északra fekvő, keresztény többségű Kfur templomát:

Rosszul érzem magam a zsidókeresztény civilizációmtól.

Ömlik a libanoni keresztények vére, és nem a muzulmánok miatt.

Nem hiszem, hogy a cionista jobboldal és „szélsőjobboldal” tolakodni fog, hogy elítélje a libanoni keresztény falvak elleni jahvista terrorkampányt, amely az ország inváziójának előjátéka.

Ha beszélniük kell róla, azt fogják mondani, hogy ez a jóindulatú zsidó hadsereg „felszabadító hadjárata”.

Ez valóban „felszabadulás”, legalábbis akkor, ha valaki zsidó és hisz a Tórában, vagy ennek hiányában sábesz napján lekapcsolta a villanyt.

Ezt énekelik izraeli katonák a libanoni határon. „Teljes hittel hiszem a messiás eljövetelét, aki uralkodni fog az emberiségen, és még ha késlekedik is, minden nap várni fogom addig, amíg eljön”:

Ez egy pozitív fejlemény.

Hírdetés

A keresztény mém túlzott használata a francia jobboldal részéről, hogy igazolja a zsidóságnak való alávetettségét a „Nyugat védelme” nevében, őszintén szólva fárasztóvá vált.

Mindeközben többet megtudunk a zsidók kútmérgezési technikájáról, akik immár fürdenek is a gojok kútjaiban.

Az ukrajnai Umán környékén chabad zsidók egy ivókútban fürödnek. Amikor egy nő rájuk szól, a rájuk jellemző módon reagálnak:

Nincs igazán kedvem megvédeni ezt a „Nyugatot”.

Ami pedig ezt a szörnyűséges Marine Le Pent illeti, ő megtapsolja Tel-Aviv fanatikusait.

A franciául beszélő libanoni keresztények felfedezik, hogy Le Pen pártjában és általában Franciaországban sokkal kevesebbet érnek, mint bármelyik szefárd rabbi legutolsó lábkörömvágása Haifában.

Ellentétben azzal, amit itt-ott olvashatunk, igenis létezik zsidókereszténység. Ez az ateista kereszténység nacionalisták számára, akiknek a „hite” arra korlátozódik, hogy isznak a muszlimok orra előtt.

Amit a zsidókereszténység megtartott a kereszténységből, az a Tóra, az „ószövetség” és a zsidó faj imádata az amerikai evangéliumi keresztények mintájára.

A zsidók husángjának alávetett jobboldal mindig azt állította, hogy felemészti a kereszténység iránti szenvedély. Le kell tehát leplezni az aljas kétszínűségüket most, amikor a zsidó messiási ujjongással robbantja fel a templomokat Libanonban.

Azt kell mondanom, hogy ez a katolicizmus, amely jelenleg azoknak a zsidóknak van alárendelve, akiket 50 éve még suttogva gyűlölt, különösen émelyítő. Nincs legyőzöttebb és szervilisebb, mint a mostani képviselői. Képzeljük el, hogy ezeknek a szenteltvízzel leöntött jobboldaliaknak el kell viselniük a zsidók bűzös jelenlétét maguk mellett a tévéműsorokban csak azért, hogy joguk legyen némi kis rosszat mondani a muzulmánokról.

Melyik fehér ember akarná kompromittálni magát, ha van egy csöppnyi élni akarása, egy ilyen fajzattal?

De végül is nem a szolgalelkűség a szolga legfőbb tulajdonsága?

(Démocratie participative nyomán, ford. H. T.)

 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »