A hungarofób szélsőség 21 Magyarország-ellenes határozatot szavazott meg

Manfred Weber és az általa balra tolt Néppárt 21 Magyarország-ellenes határozatot fogadott el, szavazott meg az Európai Parlamentben (EP) – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Hírdetés

Menczer Tamás arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarországot a Szuverenitásvédelmi Hivatal létrehozása, az LMBTQ-jogok miatt és azzal is támadták, hogy szerintük „Magyarország nem demokrácia”.
   
Azért támadták Magyarországot, hogy ne kapja meg az országnak járó uniós forrásokat – fogalmazott.
   
A kommunikációs igazgató emlékeztetett, hogy a Magyarország-ellenes, Magyarországot támadó 21 határozat közül a momentumos Donáth Anna és Cseh Katalin 19-et megszavazott, „valószínűleg a maradék két alkalommal nem voltak ott”.
   
Menczer Tamás hozzáfűzte, hogy „Gyurcsány Ferenc felesége” és a többi baloldali politikus is folyamatosan megszavazta a Magyarországot támadó határozatokat.
   
A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint jól látható a szövetség Manfred Weber és a magyar baloldal között és ehhez a szövetséghez csatlakozott most Magyar Péter.
   
Azért támadnak bennünket, mert nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára – hangoztatta Menczer Tamás és a kormánypártok nevében Manfred Webernek és csatlósainak azt üzente, hogy a magyar álláspont a 21 támadást követően sem fog megváltozni.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »