A herédi posta dolgozói nem voltak elég képzettek ideológiailag, de a polgármester segített

A herédi posta dolgozói nem voltak elég képzettek ideológiailag, de a polgármester segített

A postán is gyűjtötte volna a támogató aláírásokat a herédi polgármester rokona a fideszes Szabó Zsoltnak, de az ott dolgozók jelezték, hogy ez szabálytalan.

"Bejött, megkérdezte, hogy aláírjuk-e, de jeleztük, hogy nem, és a munkahelyen az aláírásgyűjtésre nincs is lehetőség. Tudomásul vette és elment” – idézte fel az apróságnak indult hétfői jelenetet a Heves megyei település dolgozója.

A próbálkozásnak azonban szemtanúja volt a posta közelében aláírásokat gyűjtő jobbikos aktivista, akinek jelzése alapján a párt alelnöke beadvánnyal fordult Hatvan főjegyzőjéhez.

Az ezzel rövidre zárhatónak tűnő ügy azonban szerdán a polgármester fellépésével folytatódott. Kómár József személyesen ment be a postára az önkormányzati levelekkel, és szóvá tette a történteket.

Hírdetés

Azt mondta, legyek szíves ezt is kirakni a Facebookra, hogy személyesen hozza a leveleket, és reméli, tudom, hogy miről beszél, mert ha nem, akkor elmagyarázza” – mondta a postán ekkor egyedül dolgozó nő.

„Emelt hangon mondta, de ő egy ügyfél, én a magyar posta alkalmazottja vagyok, nem kelhetek ki ellene.”

Elmondása szerint távol áll tőle a politika, de kellemetlen, hogy személyeskedő helyzetekkel kell szembesülnie azután, hogy felhívják a figyelmet egy szabálytalanságra.

(Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »