A hátsó kertjében ásta el az üzlettársát

A hátsó kertjében ásta el az üzlettársát

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki miután egy vita során megölte üzlettársát, a holttestet saját kertjében ásta el.

Hírdetés

A vádirat szerint az elkövető és a sértett üzlettársak voltak. 2018 áprilisában a sértett megjelent a vádlott Csepel-szigeti lakcímén azért, hogy együtt Németországba utazzanak autóvásárlás céljából. Miközben a férfi házában reggeli kávéjukat fogyasztották összevitatkoztak, amelynek során korábbi sérelmeik is felszínre kerültek. Az egyre hevesebb vita során a vádlott a házból nyíló garázsba vezető lépcső tetejéről meglökte a sértettet, aki attól a lépcsősor aljára esett, és a fejét beverte a térkőburkolatú talajba.

Az elkövető ezt követően magához vett egy betonvas darabot és azzal többször fejen ütötte az esés után éppen felkelni szándékozó sértettet. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett el a bántalmazás során, hogy rövid időn belül életét vesztette.

A férfi a sértett holttestét egy talicskába tette, és az ingatlan hátsó részében lévő, korábban komposztálás céljából kiásott gödörhöz vitte. Ott átkutatta a holtest ruházatát, kiürítette zsebeit, az azokban talált értékeit megsemmisítette, majd a tetemet a gödörbe dobta és eltemette.

A Pest Vármegyei Főügyészség az elkövető ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »