A cigányoknál már bevált módszert javasol a Jobbik

Az, ami a miskolci időközi önkormányzati választáson történik, mutatja, mire számíthatunk a jövő évi önkormányzati választáson: kamujelöltekre, névdublőrökre, akik csak azért indulnak el, hogy az esélyes ellenzéki jelölttel azonos nevükkel összezavarják a választókat, és győzelemre segítsék a Fideszt – írja "A Fidesz kamujelöltekkel készül az önkormányzati választásokra" című közleményében Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője. Alább a folytatás.

A Kubatov-lista új funkciót kapott. Így indul el a miskolci választáson a Jobbik által is támogatott Erdei Sándor ellen nemcsak a Fidesz hivatalos jelöltje, de egy ongai fideszes aktivista és egy nyékládházi Erdei Sándor is „függetlenként”. Utóbbit sajtóhírek szerint Tállai András szállította a miskolci fideszes megsegítésére.

A Jobbik az újabb legalizált választási csalás ellen benyújtotta törvényjavaslatát, mely lehetővé teszi, a névazonos jelöltek ragadványnévvel való megkülönböztetését, hogy a választók valóban az általuk támogatott jelöltre adhassák le a szavazatukat a névrokon jelölt helyett.

Hírdetés

Felszólítjuk a Fideszt, a jövő évi választások tisztasága érdekében támogassa javaslatunkat, a miskolci időközi voksoláson pedig tiszteljék meg azzal a választókat, hogy visszahívják a fideszes kamujelölteket.

A cigányoknál már bevált: Csibész, Fikusz, Fika Fia, Bunyó, Ferde, Kakas a szavazólapon (teljes cikk!)

Korábban írtuk: Trükkök százai: ellen-Rokker Zsoltit indít a Fidesz Miskolcon – Erdei Sándor és Erdei Sándor között is lehet választani


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »