A barátja megerősítette, a 18 éves Teréziát találtak meg a Dunában

A barátja megerősítette, a 18 éves Teréziát találtak meg a Dunában

A barátja megerősítette, a 18 éves Teréziát találtak meg a Dunában Mészáros Richárd2023. 02. 01., sze – 14:42

A 18 éves Terézia barátja, Nasim megerősítette, hogy a lányt találták meg ma a folyóban.

Terézia Pozsonyban tűnt el szombaton, miután összeveszett barátjával, aki a városban él. A párja beszámolója szerint a lány utoljára azt írta neki, hogy az Öreg hídon van. A barátja a Pluskának korábban azt mondta, hogy odaérve már csak Terézia kabátját és mobilját találta meg.

Hírdetés

A lányt nagy erőkkel kereste a rendőrség. Ma azonban ismeretlen nő holttestét találták meg a Duna folyó partján szerda délelőtt Pozsonynál. A nő holttestére Pozsonyligetfalun, a Lužný hídnál találtak röviddel kilenc óra után. A Pluska forrása szerint a holttest, amit a híd alatt találtak meg a 18 éves Terézia Macalíkováé – ezt egy tűzoltó erősítette meg a lapnak. Ezt azóta a lány barátja, Nasim szintén megerősítette a Nový Časnak.

„Sajnálattal közlöm, hogy Terezkát ma reggel megtalálták, sajnos már életjelek nélkül. Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást, és a segítségét a keresésben, a családjával együtt nagyon hálásak vagyunk” – írta Terézia barátja, Nasim.

„Becsüld meg az embereket magad körül, és vigyázz rájuk, soha nem tudhatod, milyen gyorsan veszíted el őket” – tette hozzá.

(Nový Čas)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »