Muszlim áldozati ünnep: Gyomorforgató, kegyetlen videóval sokkol az Iszlám Állam (+18 képek)

Az iszlám áldozati ünnepre időzítve, amely idén szeptember 12-15. közé esik, újabb borzasztó videót tett közzé az Iszlám Állam. A felvételen felidézik az elmúlt idők európai terrorcselekményeit, de új elemként fejjel lefelé lógatott túszok láthatók, mint a felakasztott állatok a mészárszéken.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Az Íd al-Adhá (áldozati ünnep) az iszlám világ egyik fontos ünnepe, melyet annak az emlékére tartanak, hogy Ábrahám kész volt feláldozni fiát Istennek. Ilyenkor Allahnak áldozva bárányt, vagy tehenet, kecskét, esetleg tevét vágnak le és osztanak szét a szegények között.

Hírdetés

Az áldozati lakomára időzítette az Iszlám Állam legújabb videóját, amin halott túszok fejjel lefelé lógnak, egyik hóhér pedig mint a megölt állatokat a mészárszéken hentesként két karjára akasztva viszi szétosztani.

Rémült rabokat látni, akik hallják: a hentes élesíti a kését és valószínűleg csak a remény a gyors halál. A brit Daily Mail hívta fel a figyelmet arra a 12 perces szörnyű videóra, amelyben az Iszlám Állam kivégzéseit mutatják be, amint több rabot is lefejeznek, de jutott idő a közelmúlt pusztító képeinek bemutatására is.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »