Brit kommentelők szerint Magyarország a nyugati fehérek bevándorlási célpontja lehet

Brit kommentelők szerint Magyarország a nyugati fehérek bevándorlási célpontja lehet

NIF: A linken megadott cikket olvasva megállapíthatjuk, hogy megjelenése óta alatta a pozitív kommentárok csak szaporodtak. Orbán és a FIDESZ annyira jobbról előzte a Jobbikot, hogy el se tudjuk képzelni ezt az image vesztést a Jobbik miként teheti még jóvá. Vona a néppártosodásban annyira túl lőtt a célon, hogy a NÉPPÀRT nevű, sörös szekeret húzó, lónak a túlsó oldalán ugart fogott. 2006-ban Orbán meg merte tenni, hogy a tömeget felkelésre lázítsa. Persze a forrongó tömeg elöl elmenekült a páncélozott autóján, és utána se akart tudni semmit a komollyá, -tüntetésből felkeléssé,- vált utcai harcokról. Mégis jobboldalibb lett, mint azt bárki is remélhette volna.

Józan paraszti ésszel gondolkodva azonban mindenkit türelemre intünk: várjuk ki a végét! Orbán túl gyakran hord kippat!

A Bildben megjelent Orbán Viktorral készült interjú nyomán közölt anyagot egy brit honlap. A cikkhez írt kommentek között, melyek legtöbbje a magyar miniszterelnököt támogatja, érdekes felvetésre bukkant a Magyar Idők Online.

A breitbart.com cikket közölt a német Bildben megjelent Orbán Viktor–interjú kapcsán (NIF: 3 nyelven közöltük!), melyből ők azt emelték ki a magyar miniszterelnöktől, hogy az Európai Unió és Törökország közötti migrációs megállapodás egy illúzió. Majd összefoglalták a magyar miniszterelnök fontosabb gondolatait, eddig nem is lenne annyira meglepő a dolog, de honlapjukon nagyon érdekes kommentekre akadtunk. Ezek közül szemezgetett a Magyar Idők Online:

„Úgy tűnik (Orbán Viktor) azon kevés nyugati vezetők egyike, aki nem idióta…vagy áruló.”

„Ez az ember vezethetné az EU-t (…). Egyedüli a politikusok közül az egész EU-ban, aki értelmesen beszél.”

„És igazából mi az, ami Európa többi részének nincsen? Vezetője. Magyarországnak van. Európa többi része lelkiismeretlen, sík hülye karrier politikusok vezetése alatt szenved.

Hírdetés

„Kérem, Orbán Úr tartson ki! Európaiak milliói állnak Ön mögött. Köszönet a bátorságáért. Remélem egyre több olyan igazi vezető lesz Európában, mint Ön.”

„Igaza van, mint mindig.”

„Nem értem miért kell lejáratni Orbánt, Ő a legerősebb hang Európában Merkellel szemben, legmélyebb tiszteletem neki.”

„Végre egy vezető, aki törödik a népe és országa jólétével.”

„Komoly a csábítás, hogy Magyarországra menjek. Azt hallottam nagyszerűek az ételek.”

„(…) Idővel Magyarország és az egész V4/volt keleti blokk szembesülni fog egy új, másfajta bevándorlással. Ez nyugat felől érkezik: őslakos, fehér európaiak menekülnek majd az iszlamizáció és a marxista totalitarianizmus elől. Legtöbbjük fiatal, jól képzett, jó anyagi háttérrel rendelkező európai ember lesz, termékeny korban, akik fellendíthetik a gazdaságot (egyszerre munkaerőként és fogyasztóként) és lökést adhatnak a népesség növekedésének. Legtöbbjük Németországból érkezhet, amelyet hosszú időre visszatekintő kulturális és történelmi kapcsolatok fűznek a régióhoz.
Nem hangzik rosszul, ha engem kérdeztek.”

Forrás: http://www.vajma.info/cikk/tukor/6713/Brit-kommentelok-szerint-Magyarorszag-bevandorlasi-celpont-lehet.html

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Értelmezés, Belföld, Európai Egyesült Államok, Jobbik Tagged: új Európa, jobbik, migráns válság, Orbán utódja


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »