Újabb pofon Merkel migránspolitikájának?

Újabb pofon Merkel migránspolitikájának?

Ausztria megerősíti a határvédelmét Olaszország, Szlovénia és Magyarország felé, Angela Merkel elvesztette kapcsolatát a választóival.

Ausztria megerősíti a határvédelmét Olaszország, Szlovénia és Magyarország felé – jelentette az osztrák hírügynökség. Az osztrák belügyminiszter közlése szerint az intézkedés tizenkét átkelőt érint a három országhatáron. A Digital Journal globális médiacsoport honlapja szerint a lépés újabb pofon Angela Merkel német kancellárnak, aki a Törökországgal kötött megállapodását szeretné népszerűsíteni a csütörtökön kezdődő uniós csúcsértekezleten.

Hírdetés

Angela Merkel tizenegy éve van hatalmon, és ez idő alatt elvesztette kapcsolatát az emberekkel – állítja a Times. A brit lap kommentárjában arra emlékeztet, hogy az általános bölcsesség szerint Merkel Európa legerősebb asszonya, megkerülhetetlen vezetője, és az egyedüli alakja, aki megállíthatja a kontinens széthullását. És mindez nem igaz – teszi hozzá a Times, amely szerint éppen Merkel téves politikája járult hozzá Európa dezintegrációjához, kudarcot vallott ugyanis észak és dél, a hitelezők és az adósok, a frontok és a hátországok összebékítésében. Ukrajnában is csak időt sikerült nyernie, de nem sikerült megszüntetnie a veszélyt Vlagyimir Putyintól.Végül pedig megnyitotta Németországot a menekültek előtt, aminek az lett a következménye, hogy az emberek közötti hatalmas különbségek miatt csökkent a szabadság Németországban.

A szakértők kizárják annak a lehetőségét, hogy a kisfejűséget a rovarirtó szerek okozzák, nem pedig a szúnyogok által terjesztett vírus. Egy argentin környezetvédelmi internetes portál a múlt héten vetette fel, hogy valójában nem a szúnyogok, hanem a szúnyoglárvák ellen használt vegyszerek miatt terjed a betegség. A honlapot működtető csoport egyúttal bűncselekménynek és elterelő politikai hadműveletnek nevezte a repülőgépes szúnyogirtást, amivel a kormányok a másik kiváltó okról, az egyenlőtlenségről és a szegénységről kívánják elterelni a figyelmet.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »