Georg Spöttle: Nagy a félelem Németországban

Nagy a félelem Németországban a rendőri vezetők részéről. A Kölnben csak „ötödik évszak”-nak nevezett karnevál kiemelt fontosságú a hatóságok szemében is: komoly készültség van minden anti-terror egységnél. Más szövetségi államokból is érkeztek kommandósok a rend biztosításának érdekében – mondta az M1 Ma reggel című műsorában Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő.

Magyar Menedék - Sitchin

Hírdetés

Németországban néhány hete elfogtak egy iráni származású férfit, akinél hamisított rendőri egyenruhákat és gázpalackokat foglaltak le. A farsangi jelmezek ebben a hideg időben jó lehetőséget biztosítanak, hogy bármit elrejthessenek a maskarák alatt – emlékeztetett.

Arról is beszámolt, hogy tudomása szerint nemrég Berlinben is történt a müncheni metrótámadáshoz hasonló eset, ami szerinte azt mutatja, hogy a bevándorlók egyre agresszívabbak, a molesztálások egyre többször verekedésekbe torkollnak.

Georg Spöttle úgy látja, egyre több politikus tolja Merkelre a helyzet megoldását, miközben érezhetően készül valami a kancellár ellen. „Talán bizalmatlansági indítvánnyal vagy más módon késztethetik őt lemondásra” – vélekedett a szakértő.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »