Jobbik: Mondjon le az olajbotrányba keveredett fideszes polgármester!

Szilágyi Péter, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselője lemondásra, illetve a vádak tisztázására szólította fel az olajbotrányba keveredett nagykállói fideszes polgármestert, Juhász Zoltánt.

A jobbikos politikus elmondta: az N1TV oknyomozó műsora, a Felderítő múlt heti, Nagykállói olajbárók című adása hívta fel a figyelmet arra a benzinbotrányra, melyről a bűnbánó ex-képviselő, az önmagát is feljelentő Balogh József beszámolt. Szilágyi szerint ha az elhangzott állítások igazak, s valóban az önkormányzat cégén keresztül tankolták autóikat, majd továbbértékesítették az üzemanyagot mindazok, akik „közel álltak a kúthoz”, a nemzeti párt szorgalmazza a korrupciógyanús eset mihamarabbi kivizsgálását, és az elkövetők felelősségre vonását, lemondását. Hozzátette: amennyiben a gyanúba kevert elöljárók ártatlanok, álljanak nyilvánosság elé, és tisztázzák magukat! A Jobbik eddig sem, és ezután sem fogja eltűrni a lopást, csalást, korrupciót, a közpénzekkel való visszaélést, sem kormányzati, sem önkormányzati szinten! – húzta alá.

Hírdetés

Mint ismert, az N1TV Felderítő című műsorában Balogh József volt önkormányzati képviselő számolt be az olajozó polgármester és képviselők több mint tíz évig tartó bizniszeléséről. A banda egykori tagja részletesen elmesélte, hogyan lopták az üzemanyagot évekig az önkormányzat cégén keresztül, s kinek kellett visszaosztani az eladott benzinből befolyt pénzből.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »