Még meg sem alakult hivatalosan a MÖM Martfűn, de máris tálcán kínálták a hazafiak a helyi cigánybűnözőket a rendőrségnek

A sikeres akcióról a MÖM hírszolgálata számol be:

Annak ellenére, hogy június 12-én, fog megalakulni a MÖM Martfűi szervezete a leendő aktivistáink nem tétlenkednek addig sem.

Az elmúlt este újra szemfülesek voltak és nagy valószínűséggel a településen már néhány hónapja garázdálkodó, sorozatos betöréseket, lopásokat elkövető csoportot sikerült a hajnali órákban kifigyelniük. A sajátos, de hatékony módszerekkel dolgozó helyi fiatalok természetesen, mint jogkövető állampolgárok, értesítették a hivatalos szerveket, akik az állampolgári bejelentés után elfogták a településről eliszkoló és már régóta körözött gépjárművet az utasaikkal együtt.

Az esetről Németh Ádám martfűi MÖM-kapcsolattartó értesített bennünket, és az alábbiakat osztotta meg velünk.

Hírdetés

Tegnap este folyamán Szécsi Krisztián és Sziráki Martin éjfél után, kb. 1 órakor két gyanús autóra lett figyelmes. Mivel éppen ráértek ezért elkezdték óvatosan követni az autót. A két gyanús gépjármű lassan haladt, néha meg-megállt majd lassan haladt tovább. „Mintha figyelték volna a házakat. Valószínűleg egy idő után kiszúrhattak bennünket, mivel elhagyták a települést, de addigra természetesen a rendszámokat fel tudtuk írni. Ahogy kikerültek a látóterünkből, azonnal értesítettük a rendőrséget. Ennek köszönhetően Tiszaföldvárnál le is állították a gépjárművet, amely egyébként körözés alatt állt, és tömve volt cigány származású alakokkal” – tájékoztatott Szécsi Krisztián.

Sajnos tettenérés nem történt, de az ilyen állampolgári segítségnyújtási akciók reméljük, elveszi a kedvét azoknak az alakoknak, akik már több hete fosztogatták az eddig nyugalmas kisvárosunk házait.

Ezúton is szeretném a fiatal társaim felé a tiszteletemet tolmácsolni!

Valamint megragadom az alkalmat, hogy megosszam a legfrissebb információt, miszerint június 12-én, 18 órától a helyi művelődési házban, tart lakossági tájékoztatót László Attila a MÖM országos vezetője. Ezen a napon alakul meg a tájékoztató után a Magyar Önvédelmi Mozgalom Martfűi Szervezete is, amelybe várjuk a városunkért tenni akaró és a környéken élő lakosokat is.
Reménykedem, hogy sok olyan tenni akaró, jó ember él még Martfűn, mint Sziráki Martin és Szécsi Krisztián!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »