"Sajnálat nélkül ki fogunk irtani, addig ameddig Erdélyben csak egy nemzet marad, a román nemzet" – Antal Árpád facebook oldalán fenyegetik az erdélyi magyarokat a magyargyűlölő románok

Sepsiszentgyörgyön napról napra többen tiltakoznak a prefektúra előtt meghirdetett tüntetéssorozaton. Az eseményről készült képek meg lettek osztva Sepsiszentgyörgy polgármesterének a facebook oldalán . Ez verte ki a biztosítékot több soviniszta románnál is akik elkezdték gyalázni és fenyegetni az erdélyi magyarságot a polgármester facebook oldalán. Néhány magyargyűlölő hozzászólásról képernyőmentést készítettem és le is fordítottam őket. Fel lehet jelenteni őket, lássuk a törvények érvényesek-e a magyargyűlölőkre is. Aki pedig teheti legyen ott a tüntetéseken!

Kisebbségi komplexusból fakadó beteges gyűlölet…

Dac Liber felhasználó: „Ha ti azt hiszitek, hogy ez fog menni a végtelenségig, tévedtek… drágán meg fogtok fizetni.”

Radu Brightside felhasználó: „Mi a rohadt anyátokért nem otthon csináljátok ezt a ti országotokban? Deportálnálak titeket a ti szeretett Magyarországotokra, hogy basszalak szájba a hazátlan akcentusotokkal együtt, felrobbantanálak titeket álmotokban, lehugyozlak titeket és az egész fajtátokat”

Blondu Rs felhasználó: „Mocskos hazátlanok… dögöljetek meg szemetek.”

Orion de Gothia felhasználó: ” Leszarlak titeket ti vándorok. Eljön a bosszú ideje hazátlanok, ne foglalkozzatok! HALÁL a hazátlanokra(magyarokra)! Sajnálat nélkül ki fogunk irtani, addig ameddig Erdélyben csak egy nemzet marad, a román nemzet!

Anca Klau felhasználó: Takarodjatok Magyarországra … Rohadékok!”

Hírdetés

Berbece Iancu felhasználó: „Székelyföld román föld, ha nem tetszik akkor a Pannón mező elég nagy, nincs más dolgotok menjetek oda, betolakodó mongol nomád nép!”

Lagu Daniel-Corneliu felhasználó: „HALÁL A HAZÁTLANOKRA. ROMÁNIA NEM ELADÓ, HA NEM TETSZIK ITT TAKARODJATOK AZ ORSZÁGBÓL HAZÁTLANOK! (MAGYAROK).”

Robert Serban felhasználó:” Kínok között dögöljetek meg, az egész magyar faj”

Alexandru Popa de Thracian felhasználó: „Lepisillek titeket és a zászlónak nevezett rongyaitokat is, faszszopó seggfej kurvák”

Kotys Dacia felhasználó: ” Mocskos hazátlanok, azt hiszem el kell takaritsunk titeket az országból végleg, nyüvek egy román országban van bátorságotok a lovak nyelvét beszélni? Halál a magyarokra! Nagy meglepetésben lesz részetek, a dákok nem haltak ki,  szépen sorban el fogunk titeket tüntetni innen. Várjátok! „

Razvan Ionut felhasználó: „Mongóliai vándorok sátorokkal és bográcsokkal, a mi ősi földünkön könyörögtök az autonómiáért”

www.magyarellenesseg.com

Kapcsolódó cikkek: http://www.magyarellenesseg.com/2014a-buzdit-az-ultras.html 
http://www.magyarellenesseg.com/2013/03/a-romaniai-rendorseg-es-media-kettos.html


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »