Reviczky Gábor újra a Magyar Színház színpadán

A Magyar Színház örömmel jelenti be, hogy Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja újra színpadra lép a Magyar Színházban. A súlyos betegséggel küzdő 75 éves Reviczky Gábor Simon Péter karmester és zeneszerző szerepében látható a Dés László–Nemes István–Böhm György–Korcsmáros György–Horváth Péter által jegyzett világhírű musicalben, a Valahol Európában című darabban. A Kossuth-díjas Reviczky Gábor neve az évek során szorosan összefonódott a Magyar Színházzal, hiszen a Valahol Európában – amely eddig közel 200 előadást megélt és évek óta közönségkedvenc – eredetileg is vele került színpadra Nagy Viktor rendezésében. Simon Péter karmester ikonikus dalai általa csendültek fel először a színház színpadán.
 

Ez a varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről szól az embertelenségben. A Radványi Géza és Balázs Béla azonos című filmje alapján készült világhírű musical Nagy Viktor rendezésében látható a Magyar Színház nagyszínpadán.
 

Hírdetés

Reviczky Gábor először november 2-án, szombaton 19 órakor és november 3-án vasárnap 15 órakor lesz látható a Valahol Európában című musicalben a Magyar Színház színpadán .


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »