Véresen szaladgált egy férfi az utcán, megkéselt egy idős embert

Véresen szaladgált egy férfi az utcán, megkéselt egy idős embert

Véresen szaladgált egy férfi az utcán, megkéselt egy idős embert Kulcsár Péter2024. 10. 25., p – 10:40

Az egész testét ellepte a vér annak a férfinak, aki csütörtökön délután a nyílt utcán rohangált Igló (Spišská Nová Ves) központjában.

A járókelők azonnal tárcsázták a 158-as segélyhívót. „Bejelentést kaptunk arról, hogy egy 24 éves férfi egy lakásban egy éles tárggyal megtámadott egy 66 éves férfit, majd ezután elmenekült a helyszínről” – tájékoztatott Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

Hírdetés

A rendőrök a részletes személyleírásnak köszönhetően az egyik üzlet előtt megtalálták és letartóztatták a gyanúsítottat. A nyomozás eddigi állása szerint a támadó egy nőnek köszönhetően bejutott a panelházba, majd betörte az áldozat lakásának ajtaját, és többször megszúrta a törzsén, a karján és a lábán.

„Az előzetes orvosi jelentés szerint a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházi ellátásra szorult. A gyanúsítottat szintén ápolni kellett” – tette hozzá Ivanová.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség különösen súlyos emberölés kísérletének gyanújával indított eljárást. A feltételezhető tettest fogdába zárták, és hamarosan – a bíró döntése alapján – előzetes letartóztatásba helyezhetik.

(TASR)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »