Továbbra is a Samsung a legmenőbb gyártó Szlovákiában

Továbbra is a Samsung a legmenőbb gyártó Szlovákiában

Továbbra is a Samsung a legmenőbb gyártó Szlovákiában szabolaci2024. 10. 24., cs – 12:05

Ahogy az eddigi hónapok többségét, úgy a szeptembert is a Samsung nyerte – derült ki a szlovákiai mobilszolgáltatók eladási adataiból. A dél-koreai gyártó modelljei a megszerezhető 40 helyből 15-öt szereztek meg.

A második helyen a Xiaomi végzett, 11 készülékkel, a harmadik pedig az Apple lett, 10 modellel. A Motorola és a Honor két-két okostelefonnal szerepel a listákon. Az eladási listák várhatóan a következő hónapokban változnak jelentősebben, mivel ekkor lesz már nagyobb számban is elérhető az új iPhone 16-os család készüléksorozata, és jönnek a karácsonyi akciók is, ami szintén nagyban befolyásolja az legkelendőbb modellek listáját. 

Hírdetés

Az Orange ügyfelei – ahogy az előző hónapokban – most is leginkább a Samsung modelljeit vásárolták, így nem meglepő, hogy az első és a harmadik helyen is a dél-koreai gyártó modelljei találhatók. A teljes listán a Samsung 5 készüléke mellett még 3 Apple (köztük már egy iPhone 16-is) és kettő Xiaomi szerepel.

Az O2-nél az eddigiekkel ellentétben nem a Xiaomi lett a vezető, hanem ez esetben az Apple, négy modellel, a Xiaomi három modellel, a Samsung kettővel, míg a Motorola egy készülékkel szerepel a listán.  Szeptemberben a szolgáltatónál a legnépszerűbb telefon a Xiaomi Redmi Note 13-as készülék lett. 

A Telekomnál abszolút Samsung-dominancia van – hat modellel jelenik meg a gyártó a tízes listán, köztük az első és a harmadik helyet is megszerezve. A hónap nyertese a Samsung Galaxy A55-ös készülék lett. A dél-koreai gyártó okostelefonjain kívül még három Xiaomi és egy Apple modell található a listán. 

Végül nézzük meg a 4ka eladási adatait, itt ezúttal a Xiaomi nyert, három modellel, a Samsung, az Apple és a Honor két-két készülékkel van jelen a listán, míg a Motorola egy modellel jutott a legjobbak közé. A hónap abszolút győztese, azaz a legkelendőbb okostelefon a szolgáltatónál az Apple, az iPhone 15-ös készülékkel.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »