Budai álomotthont nyerhetnek a szerencsejátékok szerelmesei

Budai álomotthont nyerhetnek a szerencsejátékok szerelmesei

A Szerencsejáték Zrt. a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is elindította Játékoskártya-kampányát, melynek keretében egy 110 millió forint értékű, 54 négyzetméter alapterületű XII. kerületi lakást lehet nyerni. A nemzeti lottótársaság kereskedelmi igazgatója az InfoRádióban elmondta: számos előnye van a hűségprogramnak, amely kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a játékot, ráadásul hetente sorsolnak ki pénznyereményeket azon Játékoskártya-használók között, akik legalább 1500 forint értékben vásárolnak számsorsjátékot vagy fogadnak.

A Szerencsejáték Zrt. – az OTP Bankkal együttműködésben – ismét lakásnyereményt kínál fődíjként a 2025 februárjáig tartó Játékoskártya-kampányban. Az ingatlan értéke csaknem 110 millió forint. A nyereménylakás a XII. kerületi Királyhágó Residence lakóparkban található a Déli pályaudvar és a BAH-csomópont közelségében. A mintegy 54 négyzetméter alapterületű ingatlanhoz egy tágas, majdnem 12 négyzetméteres terasz is tartozik, amely egy csöndes, parkosított belső udvarra néz.

A Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója az InfoRádióban elmondta: a Játékoskártya-program egyfajta hűségprogram a lottózó játékosok számára. Mint fogalmazott, örömmel tapasztalják, hogy egyre többen igénylik a Játékoskártyát, amely már csaknem 1 millió 800 ezer játékos szórakozását teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá a lottózói hálózatban. Például ha valaki elveszítené a szelvényét, nélküle is fel tudja venni a nyereményt, illetve azért is hasznos ez a kártya, mert a birtokosaik be tudják állítani a heti vagy a havi költési limitjüket.

Bánhegyi Zsófia emlékeztetett, hogy a nemzeti lottótársaság lakásnyeremény-akcióját tavaly indították el, amellyel az volt az elsődleges céljuk, hogy még vonzóbbá váljon a játékosok számára a hűségprogram. Felidézte, hogy mintegy ötven évvel ezelőtt több száz lakás, telek talált gazdára a Szerencsejáték Zrt. jogelődjének szervezésében, amire még mindig nagyon sok lottózó emlékszik a visszajelzések, valamint a felmérések alapján.

Már a tavalyi Játékoskártya-kampány is nagy sikert aratott, csaknem félmillióan csatlakoztak a programhoz,

Hírdetés

ezért a Szerencsejáték Zrt. úgy döntött, idén is meghirdeti. Jó hír az érdeklődők számára, hogy a korábban regisztrált Játékoskártya-használók és az új jelentkezők egyaránt részt vehetnek a nyereményjátékban, azonban a játékok száma korlátozott.

Bánhegyi Zsófia elmondta: a játék február végéig tart, és kiemelte, hogy a program révén nemcsak a játékosok kapnak egy vissza nem térő lehetőséget arra, hogy egy állomotthonba költözhessenek, hanem a Szerencsejáték Zrt. is jól jár, hiszen növelni tudja az azonosított, regisztrált játékosok számát a lottózói hálózatban.

„Nem másért tesszük ezt, minthogy a jövőben személyre szabottan, adatokból kiindulva tudjuk kiszolgálni a játékosainkat, és ezen felül személyre szabottan tudjuk erősíteni a felelős, tudatos játékokat. A hűségprogram és a lakás-nyereményjáték is egy nagyon erős fejlesztési törekvésünk” – összegzett a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója.

A játék során hetente sorsolnak ki pénznyereményeket azon Játékoskártya-használók között, akik legalább 1500 forint értékben vásárolnak számsorsjátékot vagy fogadást. A fődíjra – egy 110 millió forint értékű budai ingatlanra – azok a játékosok esélyesek, akik eleget tesznek a feltételeknek, ráadásul az esély növelhető. Az idei akció újdonsága a tavalyihoz képest, hogy

bárhol is játszik a játékos, legyen az értékesítőhelyi vagy online vásárlás, ha rendelkezik Játékoskártyával, akkor pontot tud gyűjteni, és máris esélyessé válik az ingatlanra.

A korábbi akció legnépszerűbb elemei továbbra is élnek: az 1500 forint = 1 pont teljesítési feltétel megmaradt, így nem változott a lakáshoz szerezhető esélyek megszerzésének ára. Sőt, a Joker játék minden esetben beleszámít a szelvény értékébe, így akár már kisebb alaptéttel is teljesíthető a pontszerzéshez szükséges feltétel.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »