Karácsonyi Csodashow-val készül a Fővárosi Nagycirkusz

Karácsonyi Csodashow-val készül a Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz jövő szombattól egészen 2025 januárjáig látványos csodashow-val várja a közönséget. A gyerekektől az idősekig mindenkire számítanak a magyar, olasz és kínai artisták, mágusok és hasbeszélők, akik igazi karácsonyi hangulatot teremtenek a varázslatra vágyó vendégek számára.

Igazi varázslatot ígér a Fővárosi Nagycirkusz Karácsonyi Csodashow című előadása, amelynek bemutatója jövő szombaton lesz. Vincze Tünde Hortobágyi Károly-díjas, nívódíjas artistaművészt, a Magyar Légtornász Egyesület alapítója az InfoRádiónak elmondta, több különlegességgel is készülnek, például találkozhat a közönség Magyarország első légtáckarával.

Az esemény házigazdája Köllő Babett színésznő lesz. A műsor fő mondanivalója pedig nem más, mint hogy higgyünk a csodákban, és azok valóra válhatnak – fogalmazott a rendező. Azt is elmondta, hogy a porondon fehér karácsony lesz, vásári hangulattal, valamint egy igazi körhintával, amin légtornászok lesznek. Sőt, a karácsonyfát is a nézők feje felett karácsonyfadíszként lebegő tündérek fogják megjeleníteni.

Hírdetés

De a zene, a fények, a vizuális effektek, a kosztümök is mind-mind ünnepi hangulatba fogják repíteni a nézőket, ami egészen a műsor végéig kitart.

Vincze Tünde elmondta, nagyon sok fiatal tehetségnek adott lehetőséget. A világ minden tájáról hívtak meg művészeket, például Kínából, vagy Olaszországból, de emellett rengeteg magyar művész is teret kapott.

Hozzátette, azt is szem előtt tartotta, hogy családilag mindenki számára élvezhető legyen a műsor az egészen pici gyerektől a legidősebbekig. Mint mondta, nem tudna kiemelni egyetlen számot az előadásból, hiszen minden érdekes és gyönyörű lesz.

A karácsonyi csodashow csaknem nyolcvanszor repíti a közönséget a varázslat földjére, jövő szombattól egészen vízkeresztig.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »