Nemzetek Ligája – Kerkez és Horváth helyett Schön és Dárdai a keretben

Nemzetek Ligája – Kerkez és Horváth helyett Schön és Dárdai a keretben

Kerkez Milos és Horváth Krisztofer sem csatlakozik a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, helyettük Schön Szabolcs és ifj. Dárdai Pál került a csapatba.

A Magyar Labdarúgó-szövetség az X-en közzétett posztban számolt be arról, hogy az angol élvonalbeli Bournemouth játékosát és az Újpest FC futballistáját is sérülés hátráltatja, így nem tudnak csatlakozni a válogatott kerethez.

Hírdetés

Marco Rossi szövetségi kapitány így az angol harmadosztályban (Bolton Wanderers) játszó Schön Szabolcsnak és a német másodosztályú Hertha BSC-t erősítő ifj. Dárdai Pálnak küldött meghívót.

A keret ma, október 7-én találkozik Telkiben, Marco Rossi védencei pénteken teltház előtt fogadják a hollandokat a Puskás Arénában, majd három nappal később idegenben lépnek pályára Bosznia-Hercegovina ellen.

Sérülés miatt Kerkez Milos és Horváth Krisztofer sem csatlakozik a férfi A-válogatott @OnsOranje és @nfsbih ellen készülő keretéhez. Helyettük Schön Szabolcs és Dárdai Pál került be a csapatba. #csakegyutt #magyarok #HUNNED #BIHHUN — MLSZ (@MLSZhivatalos) October 7, 2024


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »