Sas Zoltán: Az államtitkár konkrét információkat ígért a felrobbantott csipogók ügyében

Sas Zoltán: Az államtitkár konkrét információkat ígért a felrobbantott csipogók ügyében

"Megbeszélést kezdeményeztem a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős államtitkárral az aktuális nemzetbiztonsági kérdésekkel és feladatokkal kapcsolatban, különös figyelmet fordítva az országgyűlés következő, őszi ülésszakára" – jelentette be Sas Zoltán, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke pénteki Facebook-posztjában.

Farkas Örsöt arra kértem, hogy az általam vezetett bizottság szeptember 26-ra összehívott, soron következő, tehát nem rendkívüli ülésén a Libanonban felrobbantott személyi hívókkal kapcsolatosan is adjanak tájékoztatást

– írta a Jobbik országgyűlési képviselője, hozzátéve, ismertette az államtitkárral azokat a kérdéseket is, amelyekre válaszokat szeretne kapni.

Sas kifejtette: "Kértem arra is, hogy a polgári titkosszolgálatok már a Nemzetbiztonsági bizottsági ülésre készítsék el a válaszaikat; ne vesztegessük az időt azzal, hogy esetlegesen újabb dolgoknak kelljen utánajárni.

"Határozottan kértem azt is, hogy már a bizottsági tájékoztatás során konkrét információkat kapjak arról is, hogy az általuk elmondottakból melyek azok a tények, amelyeket később a nyilvánosság is megismerhet. Államtitkár úr mindezekre ígéretet tett"

Hírdetés

– hangsúlyozta a jobbikos politikus.

"Én pedig azt ígérem, hogy a kapott információkat megosztom Önökkel. Hiszem, hogy ebben az ügyben is mindenkinek tisztán kell látnia, mert ez Magyarország érdeke!" – zárta bejegyzését Sas Zoltán.

(Címlapkép: Sas Zoltán – Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »