Árvízi segélykoncertté alakul a Szuperkoncert a Hősök terén

Árvízi segélykoncertté alakul a Szuperkoncert a Hősök terén

Árvízi segélykoncertté alakul a Szerencsejáték Zrt. szombatra meghirdetett ingyenes Szuperkoncertje a Hősök terén, amelynek sztárfellépője Ricky Martin lesz.

A Szerencsejáték Zrt. a rendkívüli árvízhelyzet miatt úgy döntött, hogy a Szuperkoncerttel is felhívja a figyelmet az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére – közölte a társaság az MTI-vel szerda este.

A cég közleménye szerint a Napi Mázli játék egyheti árbevételét ajánlja fel a bajbajutott települések támogatására. Ezen túlmenően felkérték az Ökumenikus Segélyszervezetet arra, hogy a számára felajánlott, a koncert helyszíni értékesítéséből befolyt összeget szintén erre a célra fordítsa. A vállalat összefogásra biztatja a Szuperkoncert fellépőit és a koncertre látogatókat egyaránt.

Az árvízhelyzetre való tekintettel a nemzeti lottótársaság rendkívüli támogatást nyújt az árvízi védekezésben érintett településeknek.

Hírdetés

A támogatás összege a Napi Mázli játék egyheti árbevétele. A nemzeti lottótársaság stratégiai partnerét, az Ökumenikus Segélyszervezetet kérte fel arra, hogy a teljes támogatás lebonyolításában részt vegyen – tették hozzá a közleményben.

Az eseményen résztvevők hozzájárulhatnak az árvízi védekezésben érintett települések megsegítéséhez. A helyszíni gyűjtés az árvízkárok enyhítését szolgálja, míg a felajánlott egy heti Napi Mázli játék árbevétel az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére szolgál – fűzték hozzá.

A koncerten a latin popkultúra ikonikus sztárja, Ricky Martin mellett hazai fellépők, Metzker Viktória, T.Danny, Regán Lili előadását élvezhetik.

További információk a Szuperkoncert Facebook-oldalán olvashatók – tették hozzá.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »