Jöjjenek szombaton Kamocsára: jótékonysági kutyás akadályfutás és jótékonysági garázsvásár

Jöjjenek szombaton Kamocsára: jótékonysági kutyás akadályfutás és jótékonysági garázsvásár

Jöjjenek szombaton Kamocsára: jótékonysági kutyás akadályfutás és jótékonysági garázsvásár Száz Ildikó2024. 09. 20., p – 13:51 Kamocsa |

Az Oázis Kempinget elárasztotta a felduzzadt Vág folyó, ám az első jótékonysági kutyás akadályfutás, a Cross Dog Race szervezői nem adták fel a csatát. Ma új területet jelöltek ki a rendezvény helyszíneként és már készítik az akadálypályát. 

Hírdetés

Ha minden jól alakul, a vágsellyei menhely néhány gazdára váró befogadottja is megérkezik a helyszínre. Kedvezőtlen időjárás miatt a 2. Jótékonysági Garázsvásár eredeti időpontja és helyszíne is változott az Oázis Kempingben uralkodó kedvezőtlen helyzet miatt. A szervezők csapatai összefogtak, és szombaton 8.30 órától indul a kutyás futás. Az akadályfutásban résztvevők a vállalkozókkal közösen a vágsellyei Elkószált Kutyák Polgári Társulás négylábú védenceit támogatják. Kamocsán a kultúrháznál 9 órától 15 óráig várják a jótékonysági garázsvásárra látogató családokat. Gyerekprogramokkal, gulyással és édes meglepetéssel fogadják az érkezőket. A börzére ruhát, játékot, háztartási cikkeket, tornaszereket és kézműves termékeket hozhatnak az érkezők. Megnyitják a kézműves szigetet, jelen lesz a Trapiti társulás két remek akrobatája, és 11 órától a Glamour együttes tart gyerekműsort. Új tagokat toboroznak az önkéntes tűzoltók, akikre nagy szükség van a természet okozta katasztrófahelyzetekben.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »