FAM

Ez egy jobb interjú volt. Még a Soros Magyar Hangjától Gyűlölő Baszolcs se volt olyan idegesítő: nem engedte őt sokat megszólalni a FAM.

Alapvetően 3 dolog van, amiben súlyosan téved az interjúalany.

egy – Elismétli a ballib mítoszt a Fidesz-vallásról. Semmi alapja. Nem részletezem, sokszor leírtam. Sőt ő maga is érvel ellene, hiszen elmondja: ismerőse aki korábban fanatikus MSZP-szavazó volt most fanatikus Fidesz-szavazó. Nincs itt semmi vallás, egyszerűen van egy magyar kisemberi világkép, korábban az emberek azt hitték, ezt az MSZP képviseli, most meg azt, hogy a Fidesz. Ha a Fidesz elmegy megint polgári irányba, el fogja veszteni ezt a tábort.

Hírdetés

kettő – A Churchill-érv: „rossz a nyugati rend, de minden más még rosszabb nála„. Történetesen én is ezt hittem, kb. 2008-ig biztosan. Teljesen hamis az a szöveg, hogy még mindig jobb a woke, mert az alternatíva az ablakból kiesés – nincs ilyen ellentét.

három – Azt mondja: de jó lenne egy polgári rend, de sajnos semmi esélye, a magyarok sose akartak ilyet. Én meg azt mondom nem sajnos, jól van ez így. A polgári rend egy specifikus nyugat-európai rendszer, egy adott kultúrára épül, azon kívül semmi alapja, s ma már őshazájában se működőképes. Vajon kinek kellene olyan rend, mely egy kisebbség hatalmára épül, márpedig a polgárság mindenhol kisebbség, pár gazdag nyugati államon kívül pedig egyenesen törpe kisebbség?

Sok dologban meg igaza van persze, szinte minden másban.

A kedvencem: Baszolcs kényelmetlenül feszeng, amikor a FAM előadja: a Fidesz szüntette be a zsidózást, nem az antifasiszta ballibek. A Párt direktívája itt ugyanis az, hogy Zorbán antiszemita, de gonosz módon titkolja, kódoltan zsidózik azzal, hogy a zsidókat élteti, de ezt antiszemita hívei értik és dekódolják zsidózásként.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »