Orbán Viktor levelet írt, nem is akárkiknek

Orbán Viktor levelet írt, nem is akárkiknek

Levelet kaptak Orbán Viktortól az érettségizők, amelyben a miniszterelnök gratulált jól megérdemelt bizonyítványukhoz és hangsúlyozta, Magyarország számít a fiatalokra – írta a Magyar Nemzet online.

A portál beszámolója szerint kormányfő arról biztosította a sikeres vizsgázókat, hogy döntsenek akár a továbbtanulás, akár a munka világa mellett, Magyarország számít rájuk.

Hírdetés

A kormány azért dolgozik, hogy fiatal felnőttként megtalálhassák a boldogulásukat, legyen szó karrierről, otthonteremtésről vagy családalapításról – emelte ki Orbán Viktor.

Úgy fogalmazott: „Mindannyian jobban örülnénk egy nyugodtabb, békésebb és kiszámíthatóbb világnak. Nekem mégis meggyőződésem, hogy éppolyan jól megállják majd a helyüket, mint szüleik és nagyszüleik nemzedéke, az érettségire pedig úgy tekintenek majd, mint ami az első lépés volt a sikeres jövő felé vezető úton. Jövőbeli terveikhez kitartást és sok sikert kívánok!”

A cikkben Nyitrai Zsolt, a kormányfő főtanácsadóját is idézik, aki szerint a kormányfő „a figyelem gesztusát adta meg az érettségi bizonyítványt szerzett fiatal honfitársainknak ezzel a kis köszöntőlevéllel”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »