EURO2024: Festői környezetben, 10 fokban tartott edzést a magyar válogatott

EURO2024: Festői környezetben, 10 fokban tartott edzést a magyar válogatott

Festői környezetben készül a június 14-én rajtóló Európa-bajnokságra a magyar válogatott. Az egyaránt kisebb sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic kedden még külön dolgozott a válogatott első németországi edzésén.

A keddi tréning 17 órakor kifejezetten hűvös, 10 Celsius-fok körüli hőmérsékletben kezdődött. A nyirkos időben a múlt kedden az írországi felkészülési mérkőzésen megsérült Nego és a szombaton Izrael ellen megsérült Styles egyelőre a társaitól külön edzett. A másik 24 játékos viszont teljes értékű munkát végzett a hegyek között, festői környezetben fekvő Weiler-Simmerbergben, ahol – a svájciakkal ellentétben – remek minőségű pályán gyakorolhattak.

Az első németországi gyakorlás előtt a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik volt a magyar médiaközpont első vendége, a magyar újságírók mellett a helyi média is képviseltette magát a sajtóeseményen.

fogalmazott Szoboszlai.

Hírdetés

Nehéz szezonon vagyok túl, de mivel ez volt az első idényem a Premier League-ben, nem vagyok elégedetlen a teljesítményemmel, a következőben azonban mindenképpen jobb szezont szeretnék futni. Általában pozitívan gondolkodom, így nem viselt meg, hogy az idény végén kevesebb szerepet kaptam a Liverpoolban, így legalább kisebb volt a sérülés esélye, és már korábban az Európa-bajnokságra fókuszálhattam.

mondta Szoboszlai Dominik, aki az Izrael elleni meccsen elszenvedett kisebb sérüléséről elmondta: már nincs semmi problémája a combjával, és a vizsgálatok is azt mutatták, hogy teljesen egészséges.

A magyar csapat szerdán nyilvános edzést tart, amelyre a helyiek nagyjából 500 jegyet kaptak.

Szijjártó Péter: tizenegy konzul segíti a magyar szurkolókat az Európa-bajnokság meccsein Kölnben és Stuttgartban

A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb jövő szerdán a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »