Szoboszlai: Jól leszek!

Szoboszlai: Jól leszek!

Amint arról korábban beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Izraelt az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésen. A találkozót követően a főszereplők az M4 Sport riporterének értékeltek.

„Jól leszek!” – adta meg a legfontosabb választ Szoboszlai Dominik, akit a második félidő elején le kellett cserélni, de szerencsére semmi komoly: 

„Éreztem, hogy beállt a lábam, ezért nem akartam tovább csinálni, ésszel megoldottam. Nagyon jól kezdtük a meccset, az első félidő kifejezetten jó volt. Utána kicsit nyögvenyelős volt, jó volt így utolsó meccsnek”

mondta a csapatkapitány, aki örömmel játszott együtt ilyen hatékonyan Bolla Bendegúzzal.

Hírdetés

„A legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen” – adta ki a jelszót a jövő hétre Szoboszlai, hozzátéve, hogy mentálisan felkészültek a kontinenstornára.

„Nagyon fontos volt a két gól és gólpassz, jót fog tenni az önbizalmamnak. Nem bizonytalanodtam el, tudtam, hogy jönni fog a gól. Az első mérkőzés után átbeszéltük a dolgokat taktikailag, az első félidőben minden klappolt”

értékelt a meccs hőse, Varga Barnabás, aki kiemelte a fantasztikus közönséget és szeretné a legjobbját nyújtani az Eb-n is.

Magyar-izraeli: Háromgólos hazai győzelem az Eb előtti utolsó felkészülési mérkőzésen

m4sport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »