Magyar Péter: Az Orbán és Gyurcsány által 20 éve ásott árkok betemetésére van szükség

Ma Magyarországnak szeretetre, békére és összefogásra van szüksége, az Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc által húsz éve ásott árkok betemetésére – jelentette ki Magyar Péter videójában, amely a Belügyminisztériumnál tartott tüntetését foglalja össze.

Szavai szerint ezeket az árkokat közösen kell betemetni, ehhez pedig a magyar társadalom valamennyi tagjának segítsége szükséges.

A Tisza Párt alelnöke bejegyzésében kifejtette:

Magyarországnak ma olyan kormánya van, amely családbarátnak, gyerekbarátnak, vidékbarátnak és kereszténynek hazudja magát. Ezeknek pont az ellenkezője igaz.

Mint rámutatott: "Ez a kormány semmibe veszi a családokat, nem védi meg a gyermekeket és leépíti a vidéket, a valódi kereszténységhez pedig semmi köze. Soha ilyen kevés gyermek nem született hazánkban 1990 óta, soha így nem néptelenedett el a vidék és soha nem történt ennyi bűncselekmény a gyermekek kárára" – tette hozzá a NER-ből katapultált NER-ellenes politikus.

Hírdetés

"Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat, lezárjuk a Gyurcsány–Orbán-korszakot és közösen építünk egy új, békés, élhető, modern, demokratikus, európai Magyarországot"

– fogalmazott végül posztjában Magyar Péter, aki a pénteki demonstráción azt hangoztatta, hogy már 3 százalékos lőtávolságra áll két hetes pártjától a Fidesz népszerűsége.

Nemrégiben Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök is ugyanezzel a mélyen gyökerező problémával való szembenézésről írt, azaz az Orbán–Gyurcsány-rendszer okozta hazai politikai helyzet ellen emelt szót, számon kérve az elmaradt elszámoltatást is.

(Címlapkép: Magyar Péter a Nemzeti meneten 2024. április 6-án – Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »