Gyöngyösi Márton nyílt levelet írt Balog Zoltánnak, aki szerinte egy gyáva ember

Gyöngyösi Márton nyílt levelet írt Balog Zoltánnak, aki szerinte egy gyáva ember

Az elmúlt napok botrányos eseményei miatt nyílt levelet írt a konzervatív párt európai parlamenti képviselője Balognak. Mint kiderült, a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának elnöki kegyelmet kapott bűntársának ügyében Balog Zoltán is vastagon benne van.

Gyöngyösi Márton a levelet Facebook oldalán tette közzé.

Az alábbiakban tejes egészében közöljük a Balog Zoltánnak címzett levelet:

"Tisztelt lelkész úr!

Kezdem a kíméletlen valósággal: a tegnapi napon minden magyar előtt egyértelművé vált, hogy ön egy gyáva ember. Már az is beszédes volt, amikor a kegyelmi ügy kirobbanásakor elmenekült az országból, majd két nő szoknyája mögé bújt, de a tegnapi ördögi magyarázkodása minden addigit alulmúlt.

Ön gyáva módon úgy állította be, mintha egyházát érte volna támadás, ami már önmagában álszent, farizeus hazugság. Ennek a nyúlszívű ferdítésnek a továbbpörgetése, hogy gyáva módon nem saját oldaláról, hanem az egyház oldaláról jelentkezett be az előre megkomponált magyarázkodással. De a legvérlázítóbb, hogy az áldozatokról egyetlen szót sem szólt annak ellenére, hogy elismerte – többek között – ön lobbizott, ön járt közben a pedofil bűncselekmény bűnrészesének gyalázatos kegyelméért.

De mit is tett Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon igazgatója és az őt kimosni próbáló helyettese és bűnsegédje, K. Endre?

A reá bízott ártatlan gyermekek által csak János bácsinak hívott szörnyeteg hosszú évek során sorozatosan követett el szexuális visszaéléseket a rábízott kisfiúk sérelmére. Áldozatai között 12 év alatti és szellemi fogyatékos fiúk is voltak. Az egyik áldozat végső elkeseredésében öngyilkos lett, a vonat elé ugrott. V. János a felnőttekben bízó kisfiúk lelkének tucatjait nyomorította meg, K. Endre pedig ezt a gazembert próbálta tisztára mosni a gyerekek vallomásainak visszavonásra kényszerítésével, amivel hallgatásra akarta rábírni őket. Ezért volt gyalázatos az ön által szorgalmazott, számára adott kegyelem, amelynek két aláírója lemondott.

Hírdetés

De a magyar emberek, s főként az áldozatok igazságérzete ennél többet kíván: a kegyelemért lobbizó, az azért közbenjáró közszereplők felelősségvállalását. Tegnap ön ez elől menekült el, és jól tudjuk, hogy ez elől bujkál Orbán Viktor is.

Babits sorai visszhangoznak fülemben: „mert vétkesek közt cinkos aki néma. Atyjafiáért számot ad a testvér: nincs mód nem menni ahova te küldtél. Csakhogy a gonosz fittyet hány a jóra".

„Kegyelmi döntése megfosztja az áldozatokat a méltó igazságszolgáltatástól” – írta Novák Katalinnak az egyik bicskei áldozat.

Nos, az ön méltatlan magyarázkodása megfosztotta a magyar embereket és legfőképpen az áldozatokat az igazságba vetett hitüktől! Nem egyházi testületeknek kell ítéletet mondania az ön tettéről, hanem a saját lelkiismeretének!

Tisztelettel:

Gyöngyösi Márton

Európai parlamenti képviselő

Elnök, Jobbik-Konzervatívok"

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »