Bürokráciafigyelő csoportot indít a Mi Hazánk

Bürokráciafigyelő csoportot indít a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján Lantos János, a párt munkaügyi kabinetjének vezetője.

Hírdetés

A vállalkozni, dolgozni akaró magyarokat egyenesen ellehetetleníti a magyar adófizetők pénzéből fenntartott hatósági bürokrácia – jelentette ki a politikus. Hozzátette, mivel meglátásuk szerint a külföldi multinacionális cégek kedvezőbb elbánásban részesülnek a hazai vállalkozásoknál, felmerül az ügyben a kettős mérce alkalmazásának gyanúja is.
   
Hangsúlyozta: politikai akarattal megszüntethető lenne a jelenlegi helyzet, pártja pedig az állami adminisztráció átszervezését szorgalmazza.
 
Lantos János azt közölte: a hozzájuk fordulóknak úgy nyújt segítséget bürokráciafigyelő csoportjuk, hogy ha törvénysértés érte ezeket az embereket, akkor támogatja őket igazuk keresésében, ha csupán indokolatlan adminisztrációs nehézség mutatkozik a hozzájuk érkezett panaszban, akkor a nyilvánossághoz fordulva mutatják be a problémát, valamint javaslatot tesznek annak megoldására.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »