Likudos izraeli labdarúgó és sportriporter: a Gázai övezetben mindenkit meg kell ölni

Likudos izraeli labdarúgó és sportriporter: a Gázai övezetben mindenkit meg kell ölni

Egyik olvasónk hívta fel figyelmünket Dani Neumann (68) volt izraeli válogatott labdarúgó, s egyben a fajgyűlölő szurkolóiról elhíresült Béjtár Jeruzsálem klubcsapat játékosa, később népszerű sportriporternek az izraeli 14-es tévécsatorna által sugárzott nyilatkozatára. Neumann december 14-én elhangzott héber nyelvű megszólalását, angol feliratozással a Middle East Monitor (MEMO) hírportál is átvette.

A MEMO angol fordítása több helyütt is téves, s Dani Neumann pedig soha nem volt parlamenti képviselő, de a Ruvi Rivlin államelnökkel való barátsága jóvoltából egy évtizeden át bejáratos volt a kormányzó Likud vezető politikusainak parlamenti irodáiba. 2015-ben végleg bevonták Neumann állandó parlamenti belépőjét, mert az egyik tévécsatorna kiderítette, hogy esetenként több ezer dollárért hozott össze izraeli polgárokat a Likud vezető, befolyásos politikusaival, akik aztán szíveskedtek elintézni a hozzájuk fordulók ügyes-bajos dolgait.

De nézzük, mit nyilatkozott Dani Neumann a Gázai övezetben folyó népirtásról az izraeli 14-es csatornának 2023. december 14-én:

Gázában kivétel nélkül mindenki terrorista, kutyák gyermekei. Megrendítő csapást kell rájuk mérni, ki kell pusztítani őket, s véleményem szerint mindet meg kell ölni. Mindent porig kell rombolni, majd az izraeli hadsereg katonailag kiüríti a területet (mármint a Gázai övezetet – H. J.), s megkezdjük ott az egészen új övezetek kiépítését. Mindenekelőtt a mi biztonságunk érdekében.

Nem Dani Neumann az első ismert izraeli, aki az október 7-én kitört háborúval kapcsolatban úgy nyilatkozik, hogy a Gázai övezetet el kell törölni a föld felszínéről, atomot kell rá dobni, a teljes lakosságát ki kell irtani vagy el kell űzni. Persze az okos zsidók nem mondanak ilyesmit, hanem cselekszik azt, amit a Neumann-félék ki is mondanak. Mi ehhez csak annyit teszünk hozzá, hogy ilyen megnyilatkozásra, illetve a valóságban zajló népirtó tevékenységre nem kerülhetett volna sor, ha a nyugati világ egyes vezető politikusai – az önvédelemre való hivatkozással – nem bátorítják az izraeli kormány háborús bűnös politikusait.

Hírdetés

Hering J. – Kuruc.info

A Puzsér-félék figyelmébe: Izraelnek még a holokutatók szerint is "népirtási szándéka van"

Izraeli miniszter: "atombombát dobunk a Gázai övezetre"

Kneszet-alelnök: el kell törölni a Gázai övezetet!

Jeruzsálem alpolgármestere: "buldózerekkel, élve kell elföldelni több száz muszlim nácit"

A gázai sötétség sok mindenre fényt derít (III. rész): zsidó fundamentalizmus


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »