"Csak egy gombnyomás, Borisz…" – Elsüllyesztéssel, radioaktív sivataggá változtatással fenyegették Londont az orosz állami tévében

"Csak egy gombnyomás, Borisz…" – Elsüllyesztéssel, radioaktív sivataggá változtatással fenyegették Londont az orosz állami tévében

Dmitrij Kiszeljov vezető szerkesztő az állami orosz tévécsatorna vasárnapi hírösszefoglalójában óva intette a brit miniszterelnököt, hogy nukleáris fegyverekkel fenyegesse Oroszországot.

Az elmúlt hetekben érezhetően gyorsan és végtelenül eldurvult a liberális Nyugat és Oroszország közötti kommunikáció, így számunkra már úgy tűnhet, hogy az a bizonyos óra már 100 másodperccel az éjfél (a nagy bumm) előtti időt mutatja.

Kiszeljev megjegyezte, hogy egy mindössze egy orosz Szarmat rakéta elegendő a Brit-szigetek eltüntetéséhez. Az orosz víz alatti hordozó-komplexum, a Poszeidón "pedig a sziget maradványait radioaktív sivataggá változtatja.”

Kiszeljov íly módon kommentálta Boris Johnson brit miniszterelnök korábbi kijelentését, miszerint „ha Moszkva tömegpusztító fegyvert fog használni Ukrajnában, akkor Nagy-Britannia a NATO-val való konzultáció nélkül is fenntartja a jogot, hogy önállóan visszavágjon."

„A másik lehetőség, hogy Nagy-Britanniát egyszerűen tenger mélyére süllyesszük a Poszeidón víz alatti komplexummal” – jegyezte meg Kiszeljov.

Hírdetés

A tévés műsorvezető azt fejtegette, hogy a víz alatti nukleáris robbanás által a Brit-szigeteken áthaladó tengerhullám elmossa, majd maga a hordozó robbanása radioaktív sivataggá változtatja Anglia maradványait.

Ma nincs ismert módja annak, hogy megállítsuk ezt a víz alatti drónt. A robbanófej akár 100 megatonnás kapacitással is rendelkezhet.

Ennek a termonukleáris torpedónak a robbanása Nagy-Britannia partjainál 500 méter magas óriási szökőárhullámot fog emelni. Az ilyen vízhullám egyúttal extrém sugárzási dózisok hordozója is…” – húzta alá a vezető szerkesztő.

(Olvasónktól, forrás és videó itt)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »