Mi Hazánk-nagygyűlés: a magyar katonákat hozzák haza, az idegeneket vigyék el Magyarországról!

Mi Hazánk-nagygyűlés: a magyar katonákat hozzák haza, az idegeneket vigyék el Magyarországról!

Megkezdődött a Mi Hazánk nagygyűlése. Dócs Dávid alelnök kijelentette: az összetákolt Alaptörvény helyett a történeti alkotmányunkat kérjük vissza. A magyar katonákat hozzák haza, az idegeneket vigyék el Magyarországról! /Frissülő cikk./

A szomszédságunkban dúló háborúban nem vehetünk részt, de védeni kell a Kárpátalján élő magyarságot. Véget kell vetni a bankok kizsákmányolásának.

A Mi Hazánk szerint – ha a többség úgy akarja – fel kell készülnünk egy Európai Unió utáni életre is. Mi vagyunk azok, akik tovább visszük a 48-asok szellemiségét. A magyar név megint szép lesz! – mondta a szónok.

Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnökerámutatott: csak a hazáját szerető, elszánt, életerős ifjúság képes élhető Magyarországot teremteni. A fiatalok megfelelő gondolkodásmódjához elengedhetetlen a megfelelő oktatás megteremtése, a tanárok megbecsülése.

Az életellenes erők vallási, nemzeti identitásukat fenyegetik. Nyakunkon a harmadik világháború rémképe, mondta. A Mi Hazánk hirdeti a leghangosabban, hogy ne keveredjünk bele az orosz-ukrán konfliktusba, ám hazánk, szülőföldünk és szeretteink védelme is legalább ennyire fontos, ha esetleg utolér minket a háború.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke elmondta, március 15. minden magyar ember számára a szabadságot, a függetlenséget jelenti. A magyarság néhány hónap alatt a semmiből teremtette meg azt a honvédséget, amely sikeresen felvette a harcot a korszak egyik legerősebb európai hadseregével. Csak emlékeznünk a hőstetteinkre kevés. Példát is meríteni kell belőlük, minden nemzedéknek meg kell vívni a saját csatáikat.

Hírdetés

Manapság a globalista és a nemzeti erők harcra dúl, de hangsúlyozzuk, hogy az orosz-ukrán, illetve orosz-amerikai konfliktusból ki kell maradnunk

Van még egy küzdelem, amit meg kell vívnia a mi hazánkosoknak. Ez pedig a választási hadjárat, hogy áprilistól legyen az Országgyűlésben egy olyan parlamenti erő, amely megalkuvás nélkül képviseli a magyar nemzeti érdekeket.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese párhuzamot vont: nekünk, 2022 magyarjainak ugyanaz a sorsunk, mint a márciusi ifjaknak. Mi is olyan erőkkel nézünk szembe, amelyek természet- és életellenesek.

Az elmúlt időszakban a magyar emberek olyan korlátozásokat szenvedtek el, amelyek a második világháború óta példátlanok. Az elmúlt két év azt eredményezte, hogy a gazdagok még gazdagabbak lettek, a szegények pedig még jobban elszegényedtek. Aki azt hiszi, hogy a Covid-diktatúrának vége, az nagyon téved! Nem kérünk a WHO kötelező oltásából sem! A Fidesz és a balliberális tömb ugyanazt az oldal képviseli, hiszen a vakcinagyártók és a nagyvállalatok érdekeit képviselik.

Nem fizethetjük meg egy olyan háború árát sem, amelyhez semmi közünk, és nem küldhetjük golyófogónak a kárpátaljai magyarokat. Az Országgyűlés elfogadott egy olyan nyilatkozatot, hogy a magyar képviselők támogatják Ukrajna EU-s felvételét. Egyedül szavaztam "nem"-mel ellene, mondta.

Az életellenes erők kikezdik a család intézményét is. A család egy szerves egység, anyából, apából és gyermekekből áll. A feladatunk pedig, hogy gyermekeinknek tovább örökítsük a magyar nemzettudatot. Mi tudjuk, mit jelent a család, a nemzet fogalma. Mi tudjuk, hogy őseink a szabadságért kűzdöttek. Itt van bennünk, megkaptuk örökül, mert magyarok vagyunk – zárta szavait.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »