Van az úgy, hogy az ember arra ébred, "balhét kell csinálnia"…

Van az úgy, hogy az ember arra ébred, "balhét kell csinálnia"…

Egy tardosi lakos egy lakásból ruhaneműt és szerszámokat lopott – a tatai rendőrök aznap elfogták és őrizetbe vették a 42 éves férfit.

A rendőrség közlése szerint a gyanúsított 2022. január 3-án a tardosi lakcímén tartózkodott. A hajnali órákban arra ébredt, hogy (héberesen szólva:) "balhét kell csinálnia".

A környező utcákat bejárta, majd egy lakatlan házra lett figyelmes. Egy ablakon bemászott, és az ingatlanból ruhaneműkkel és szerszámokkal együtt távozott.

Hírdetés

A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor értesítette a rendőröket. A tatai járőrök adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát, akit 15 óra 30 perckor elfogtak. A rendőrök a kutatás során szinte az összes lopott tárgyat megtalálták.

A 42 éves férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a tettest őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. A férfi már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »